Închide meniul

„Te-ai certat cu Pierluigi Collina?” Istvan Kovacs a dat răspunsul imediat: „L-am avut ca idol”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 16:50

Reclamă
„Te-ai certat cu Pierluigi Collina? Istvan Kovacs a dat răspunsul imediat: „L-am avut ca idol

Istvan Kovacs a fost de 8 ori arbitru de rezervă la Campionatul Mondial

Profimedia

Istvan Kovacs a respins cu vehemenţă speculaţiile conform cărora nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din cauza faptului că s-a certat cu Pierluigi Collina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul român nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din Qatar. În schimb, a fost de 8 ori arbitru de rezervă.

„Te-ai certat cu Pierluigi Collina?” Istvan Kovacs a dat răspunsul imediat

Sunt nişte invenţii pure. Am un respect enorm pentru domnul Pierluigi Collina, l-am avut ca idol în trecut. Eu, să mă cert? Niciodată nu mi-aş permite să mă cert cu el, nu se pune problema de aşa ceva.

Am văzut că au apărut o grămadă de lucruri neadevărate, sunt speculaţii şi atât. Au fost mulţumiţi de pregătirea noastră şi de comportamentul nostru pe durata turneului. Dacă nu era aşa, nu eram delegaţi la opt meciuri”, a spus Istvan Kovacs pentru fanatik.ro.

Istvan Kovacs rupe tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială

Istvan Kovacs rupe tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială. Centralul nostru a fost rezervă la opt partide. „Respectăm decizia lor”, susţine arbitrul român.

Reclamă

”Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru frf.ro.

Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs pleacă din Qatar cu buzunarele pline. FIFA a anunțat lista arbitrilor care vor părăsi Campionatul Mondial din Qatar începând din faza sferturilor, iar Istvan Kovacs se numără printre cei incluși.

Reclamă 4 / 0/3

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci la Mondial

Adrian Porumboiu s-a arătat şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din Qatar.

„În momentul în care sunt delegați și cei doi asistenți ai lui nu stă în picioare varianta că a fost chemat acolo doar ca arbitru suport. Mi se pare neverosimil la nivelul UEFA și FIFA… Trebuia să-l delege și pe el. Astfel de greșeli mi se par de neacceptat.

Depinde și de pregatirea pe care a avut-o în timpul competiției, dar Kovacs este printre primii trei-patru care sunt acolo. A fost preferatul meu Kovacs.”, a spus Adrian Porumboiu, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și