Închide meniul

Ce a putut să le ceară Lionel Messi şefilor de la PSG după ce a câştigat Cupa Mondială, chiar împotriva Franţei

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2022, 10:17

Reclamă
Ce a putut să le ceară Lionel Messi şefilor de la PSG după ce a câştigat Cupa Mondială, chiar împotriva Franţei

Ce a putut să le ceară Lionel Messi şefilor de la PSG după ce a câştigat Cupa Mondială

Lionel Messi, la antrenamentele lui PSG / Profimedia Images

Ce a putut să le ceară Lionel Messi şefilor de la PSG după ce a câştigat Cupa Mondială, chiar împotriva Franţei i-a luat prin surprindere pe şeicii de la campioana din Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform goal.com, argentinianul ar dori să prezinte pe Parc des Princes trofeul cupei mondiale, chiar în faţa fanilor francezi, la următorul meci de campionat. Totuşi, şeicii se tem de reacţia suporterilor mai duri al lui PSG.

Ce a putut să le ceară Lionel Messi şefilor de la PSG

Aceştia s-ar putea simţi umiliţi după ce Argentina le-a „suflat” al doilea titlu mondial consecutiv. Pe de altă parte, nici Kylian Mbappe nu şi-ar dori să îşi vadă colegul lăudându-se cu cel mai tare trofeu din fotbal.

Mbappe a făcut un meci uriaş în finala cu Argentina, în care a marcat trei goluri şi a transformat şi o lovitură de pedeapsă. Nu a fost de ajuns pentru ca Les Bleus să pună mâna pe trofeu.

Lionel Messi şi-a decis viitorul

Lionel Messi şi-a decis viitorul după ce a devenit campion mondial cu naţionala Argentinei. Atacantul în vârstă de 35 de ani poate semna cu orice echipă de pe 1 ianuarie, când intră în ultimele şase luni de contract. Totuşi, Messi e decis să rămână la PSG.

Reclamă

Messi a primit mai multe propuneri şi au apărut zvonuri că a fost convins pe David Beckham să îmbrace tricoul lui Inter Miami. Totuşi, cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano anunţă că cel mai bun jucător de la Mondialul din Qatar va juca în continuare la liderul din Ligue 1.

„Dacă ambele părţi vor dori prelungirea contractului, el va rămâne. Ne-am spus că vom vorbi după Cupa Mondială. Confirm de o mie de ori că Messi este fericit la club, are un sezon foarte bun. Cred că vrea să rămână”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, conform rmcsport.com, înainte de CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și