Închide meniul
EXCLUSIV

Benny Adegbuyi, prima reacţie după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului: „Pui viața celuilalt în pericol! Sunt indignat și supărat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 19:39 / Actualizat: 8 februarie 2023, 21:39

Reclamă
Benny Adegbuyi, prima reacţie după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului: Pui viața celuilalt în pericol! Sunt indignat și supărat!”

Benny Adegbuyi, reacție catastrofală după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului

Benny Adegbuyi / Instagram

Benny Adegbuyi a avut o reacție catastrofală după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului, în ultimul său meci din Glory.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamal Ben Saddik a fost exclus de Glory, de la categoria grea, fiind prins dopat. Potrivit olandezilor de la Telegraf.de, luptătorul marocan a folosit substanțe interzise la ultimul meci din Glory, cel cu Benny Adegbuyi, în care sportivul român a fost învins. Astfel că lupta, care a avut loc pe data de 20 august, are decizia suspendată.

Benny Adegbuyi, reacție catastrofală după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului

Benny Adegbuyi s-a declarat indignat de faptul că Jamal Ben Saddik a trișat la meciul din luna august. Totodată, se bucură că s-a făcut dreptate, iar fanii săi au aflat că luptătorul marocan s-a impus folosindu-se de substanțe interzise.

„Pe parte de Glory, sunt promisiuni că, în luna mai-iunie, o să trebuiască să lupt. Tocmai am renegociat un contract pe încă doi ani.

O știre de ultim moment este că Jamal Ben Saddik tocmai a fost suspendat din clasamentul Glory, pentru doping. Deci, meciul meu cu Jamal Ben Saddick, oficial, este un «no contest».

Reclamă

Legat de adversar… nu știu. Sunt posibile mai multe variante. Am auzit că Badr Hari nu s-a retras definitiv și că ar vrea să mai facă un meci cu mine, dar sunt doar zvonuri.

Îl cunosc de foarte bine (n.r. pe Jamal Ben Saddik) și este vorba aceea «Haters will always hate, cheaters will always cheat». Nu e prima dată la el, a mai fost suspendat pentru doping, la meciul cu Anderson Silva.

Se pare că puterea lui vine din doping. Nu zic că nu este un luptător bun, dar se pare că e mai bun când se dopează. Nu e corect, pentru că, în sporturile de luptă, când te dopezi, nu e ca în atletism, doar alergi mai tare… În sporturile de luptă, când te dopezi, pui viața celuilalt în pericol. Noi ne luăm knockouturi, putem să facem brain damage, unii pot rămâne cu sechele și, evident, nu e corect.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt indignat și supărat. Simt că s-a făcut dreptate. Măcar să știe lumea că a câștigat pentru că era dopat. Poate, dacă nu era dopat, avea o altă încredere”, a declarat Benny Adegbuyi, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Benny Adegbuyi: „Voi lupta cu Nidal Bchiri!”

Celebrul kickboxer român a dezvăluit că următorul său adversar este marocanul Nidal Bchiri, pe care îl va întâlni, la Dubai, în cadrul galei OSS Fighters: Desert Storm, pe data de 12 martie.

„Nu e o luptă în Glory. Este un meci interimar, în afara Glory. Voi lupta în gala OSS Fighters: Desert Storm. Va avea loc în Dubai și voi lupta în main event, împotriva unui marocan, Nidal Bchiri.

Am primit acceptul de a lupta în afara Glory. Eu sunt bine pregătit. Fiind ocupat cu deschiderea academiei mele, nu am mai avut timp să petrec în sală. În același timp, mă uit la băieții cu care mă antrenez și pe care îi antrenez și, în același timp, mă antrenez și pe mine. Mă simt bine. Abia aștept să fac o revenire, un meci bun. Nu e un meci ușor, Nidal Bchiri l-a învins, din câte știu, pe Errol Zimmerman”, a mai spus Benny Adegbuyi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și