Închide meniul
NEWS ALERT

Andorra – România LIVE VIDEO Mario Camora, OUT din lotul lui Edi Iordănescu. Anunțul făcut de FRF

Dan Roșu Publicat: 21 martie 2023, 9:46

Reclamă

Andorra – România LIVE VIDEO Mario Camora a părăsi lotul lui Edi Iordănescu, după leziunea musculară suferită în meciul dintre CFR Cluj și Rapid (2-2). Marius Ștefănescu, jucătorul lui Sepsi, îi va lua locul căpitanului campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora făcea parte din lotul inițial convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din debutul preliminariilor pentru EURO 2024. Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO Mario Camora, OUT din lotul lui Edi Iordănescu

”Mario Camora nu va putea evolua în partidele cu Andorra și Belarus, primele din campania de calificare la EURO 2024. Fundașul CFR-ului a suferit o leziune musculară la meciul cu Rapid.

Camora s-a prezentat în cantonamentul tricolorilor, însă controlul medical efectuat de staff-ul tricolorilor a arătat că acesta nu va putea fi recuperat pentru cele două partide. Astfel, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu (foto), fotbalist legitimat la Sepsi OSK”, se arată pe frf.ro.

Mario Camora s-a accidentat în CFR Cluj – Rapid 2-2 şi poate rata meciurile României cu Andorra şi Belarus. Camora a fost înlocuit de Dan Petrescu în minutul 59 cu Andrei Peteleu.

Reclamă

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea debutului în preliminariile EURO 2024

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj de mobilizare înaintea debutului în preliminariile EURO 2024. Mijlocașul de 29 de ani, de la Wuhan Three Towns, nu concepe alt rezultat în afară de victorie, în partida din Andorra. Meciul „tricolorilor” conduși de Edi Iordănescu se joacă pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Nicolae Stanciu este cu gândul la 6 puncte din tot atâtea posibile, în primele două dueluri din grupa de calificare la Campionatul European. După deplasarea din Andorra, pentru naționala noastră va urma meciul cu Belarus, programat pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

„Clar este că suntem favoriți și orice alt rezultat în afara victoriei ar fi un eșec (n.r. – în meciul cu Andorra).

Reclamă 4 / 0/3

Andorra e primul meci, dar deja trebuie să te gândești că e obligatoriu să faci 6 puncte din aceasta dublă.

Dacă nu reușim să luăm 6 puncte din această dublă, nu știu cum reușim să ne calificăm”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și