Închide meniul
NEWS ALERT

Andorra – România LIVE VIDEO Mario Camora, OUT din lotul lui Edi Iordănescu. Anunțul făcut de FRF

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 martie 2023, 9:46

Andorra – România LIVE VIDEO Mario Camora a părăsi lotul lui Edi Iordănescu, după leziunea musculară suferită în meciul dintre CFR Cluj și Rapid (2-2). Marius Ștefănescu, jucătorul lui Sepsi, îi va lua locul căpitanului campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora făcea parte din lotul inițial convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din debutul preliminariilor pentru EURO 2024. Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO Mario Camora, OUT din lotul lui Edi Iordănescu

”Mario Camora nu va putea evolua în partidele cu Andorra și Belarus, primele din campania de calificare la EURO 2024. Fundașul CFR-ului a suferit o leziune musculară la meciul cu Rapid.

Camora s-a prezentat în cantonamentul tricolorilor, însă controlul medical efectuat de staff-ul tricolorilor a arătat că acesta nu va putea fi recuperat pentru cele două partide. Astfel, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu (foto), fotbalist legitimat la Sepsi OSK”, se arată pe frf.ro.

Mario Camora s-a accidentat în CFR Cluj – Rapid 2-2 şi poate rata meciurile României cu Andorra şi Belarus. Camora a fost înlocuit de Dan Petrescu în minutul 59 cu Andrei Peteleu.

Reclamă

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea debutului în preliminariile EURO 2024

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj de mobilizare înaintea debutului în preliminariile EURO 2024. Mijlocașul de 29 de ani, de la Wuhan Three Towns, nu concepe alt rezultat în afară de victorie, în partida din Andorra. Meciul „tricolorilor” conduși de Edi Iordănescu se joacă pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Nicolae Stanciu este cu gândul la 6 puncte din tot atâtea posibile, în primele două dueluri din grupa de calificare la Campionatul European. După deplasarea din Andorra, pentru naționala noastră va urma meciul cu Belarus, programat pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

„Clar este că suntem favoriți și orice alt rezultat în afara victoriei ar fi un eșec (n.r. – în meciul cu Andorra).

Reclamă 4 / 0/3

Andorra e primul meci, dar deja trebuie să te gândești că e obligatoriu să faci 6 puncte din aceasta dublă.

Dacă nu reușim să luăm 6 puncte din această dublă, nu știu cum reușim să ne calificăm”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Marius Ștefănescu, chemat de urgență la lot

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și