Închide meniul

Belarus – Elveţia 0-5 şi Israel – Kosovo 1-1. Dueluri încinse în grupa României din preliminariile EURO 2024. Cum arată clasamentul provizoriu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 21:11

Belarus – Elveţia 0-5 şi Israel – Kosovo 1-1. Dueluri încinse în grupa României din preliminariile EURO 2024. Cum arată clasamentul provizoriu

Belarus - Elveţia şi Israel - Kosovo LIVE SCORE

Meciuri tari în preliminariile EURO 2024 / Profimediaimages

Belarus – Elveţia 0-5 şi Israel – Kosovo 1-1 au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro. Adversarele României din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 au luat startul înaintea tricolorilor lui Edi Iordănescu. Andorra – România va fi în această seară, de la ora 21.45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cât şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa Belarusului a avut viaţă grea înainte să facă deplasarea la Bucureşti, pentru a juca pe Arena Naţională. A fost învinsă clar de Elveția, scor 0-5. De cealaltă parte, Israel și Kosovo au oferit un meci echilibrat, încheiat la egalitate, 1-1.

Belarus – Elveţia 0-5 şi Israel – Kosovo 1-1

Clasament grupa I, înainte de Andorra – România / Captură Flashscore

Min. 65: Belarus – Elveția 0-5! Zeki Amdouni își trece și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 62: Belarus – Elveția 0-4! Granit Xhaka majorează scorul pentru oaspeți

Min. 56: Israel – Kosovo 1-1! Dor Peretz reușește să restabilească egalitatea.

Reclamă

Min. 51: Kosovo înscrie, dar golul este anulat din cauza unui henț.

Min. 36: Israel – Kosovo 0-1! Eli Dasa înscrie în proprie poartă!

Min. 29: Belarus – Elveția 0-3! Hat-trick pentru Renato Steffen!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 17: Belarus – Elveția 0-2! Renato Steffen reușește „dubla”!

Min. 4: Belarus – Elveția 0-1! Renato Steffen, mijlocașul lui Lugano, deschide scorul pentru oaspeți!

Min. 1: Au început meciurile!

În cealaltă partidă din grupă, selecţionata Israelului primeşte vizita naţionalei statului Kosovo. Cel mai în formă jucător al lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, Ermal Krasniqi, nu a fost convocat.

Meciurile zilei din preliminariile EURO 2024:

  • Scoţia – Cipru, 16:00
  • Armenia – Turcia, 19:00
  • Belarus – Elveţia, 19:00
  • Israel – Kosovo, 19:00
  • Andorra – România, 21:45 (LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY)
  • Croaţia – Ţara Galilor, 21:45
  • Spania – Norvegia, 21:45

Meciul serii este cel dintre Spania şi Norvegia, din grupa A, care se va disputa la Malaga. Erling Haaland s-a „rupt” şi a părăsit deja cantonamentul naţionalei.

Atacantul echipei Manchester City, Erling Haaland, va rata următoarele două meciuri de calificare a Norvegiei la Euro 2024, împotriva Spaniei şi Georgiei, după ce a suferit o accidentare la nivelul abdomenului. Atacantul s-a plâns de dureri inghinale după meciul cu Burnley. Selecţionerul Norvegiei a decis să nu rişte şi l-a trimis acasă pe Haaland.

Reclamă

Ce a spus Edi Iordănescu, înainte de Andorra – România

Selecţionerul Edi Iordănescu a avut un discurs mobilizator înaintea partidei cu Andorra. Selecţionerul nu concepe ca România să nu obţină toate cele 3 puncte în partida cu Andorra, care este prima din preliminariile pentru EURO 2024.

E un început de campanie şi suntem încrezători, cu energie bună şi cu speranţă. Avem argumente în sensul acesta, ultimele acţiuni ne dau speranţe.

Simplele mele declaraţii nu ne câştigă meciul. Trebuie să fim extrem de concentraţi, cu spirit, cu atitudine, va trebui să fimk eficienţi şi conectaţi din primul minut. Dacă vă uitaţi la ultimele rezultate, trebuie să ne pună în gardă. Mă gândesc la înfrângerea 0-1 cu Austria, la înfrângerea 1-2 din Ungaria. Ne aşteptăm la un joc complicat.

Când vii după 8 ani de secetă, presiunea e mare, aşteptările sunt mari, dorinţa e mare şi trebuie să ştim să gestionăm. Trebuie să folosim această presiune în avantajul nostru. Avem un meci cu un adversar extrem de motivat. Suntem pregătiţi pentru un meci complicat şi nu avem plan B, decât cele 3 puncte”, a spus Edi Iordănescu înainte de Andorra – România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și