Închide meniul

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 17:38

Reclamă
Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

Olimpiu Moruțan, monitorizat de un club din Serie A

Olimpiu Moruțan / Profimedia

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa a avut evoluții foarte bune în acest sezon, motiv pentru care tot mai multe formații din Italia s-au interesat de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul club care și-a manifestat dorința pentru serviciile internaționalul român este Salernitana, echipă care ocupă locul 16 în Serie A. Olimpiu Moruțan poate fi urmărit la treabă în Serie B, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

„Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan.

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste”, au scris jurnaliștii de la pianetaserieb.it.

Dennis Man, propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan: „Poate vine şi el la Parma, să înscriu mai mult!”

Dennis Man a făcut o propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan, după meciul Andorra – România, scor 0-2, din preliminariile EURO 2024. Cei doi jucători din Serie B au colaborat la golul cu care tricolorii au deschis scorul, în minutul 34. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Man a primit o centrare perfectă de la Moruţan şi l-a învins pe portarul advers cu o lovitură năprasnică de cap. A pus astfel capăt unei perioade de „secetă” şi a înscris primul său gol din 2023.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a glumit şi a anunţat că şi-ar dori să colaboreze cu Moruţan şi la Parma. Cei doi au mai jucat împreună la FCSB, între 2018 şi 2021.

”Am urmărit mingea, Moruțan a pus o minge foarte bună acolo și asta a fost. Fac și o glumă acum, poate vine și el la Parma, așa înscriu și eu mai mult”, a spus Dennis Man, citat de primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan au fost adversari luna trecută, în Parma – Pisa 0-1. Amândoi au fost titulari în confruntarea din etapa a 27-a a ligii secunde din Italia, care a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

După 30 de etape, Parma este în afara locurilor de play-off. Ocupă locul 9, primul sub linie. Totuşi, poate continua să spere la promovarea în Serie A. Echipa lui Moruţan şi Adrian Rus, Pisa, este pe poziţia a 5-a şi are numai patru puncte în plus. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și