Închide meniul

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 17:38

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

Olimpiu Moruțan, monitorizat de un club din Serie A

Olimpiu Moruțan / Profimedia

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa a avut evoluții foarte bune în acest sezon, motiv pentru care tot mai multe formații din Italia s-au interesat de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul club care și-a manifestat dorința pentru serviciile internaționalul român este Salernitana, echipă care ocupă locul 16 în Serie A. Olimpiu Moruțan poate fi urmărit la treabă în Serie B, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

„Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan.

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste”, au scris jurnaliștii de la pianetaserieb.it.

Dennis Man, propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan: „Poate vine şi el la Parma, să înscriu mai mult!”

Dennis Man a făcut o propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan, după meciul Andorra – România, scor 0-2, din preliminariile EURO 2024. Cei doi jucători din Serie B au colaborat la golul cu care tricolorii au deschis scorul, în minutul 34. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Man a primit o centrare perfectă de la Moruţan şi l-a învins pe portarul advers cu o lovitură năprasnică de cap. A pus astfel capăt unei perioade de „secetă” şi a înscris primul său gol din 2023.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a glumit şi a anunţat că şi-ar dori să colaboreze cu Moruţan şi la Parma. Cei doi au mai jucat împreună la FCSB, între 2018 şi 2021.

”Am urmărit mingea, Moruțan a pus o minge foarte bună acolo și asta a fost. Fac și o glumă acum, poate vine și el la Parma, așa înscriu și eu mai mult”, a spus Dennis Man, citat de primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan au fost adversari luna trecută, în Parma – Pisa 0-1. Amândoi au fost titulari în confruntarea din etapa a 27-a a ligii secunde din Italia, care a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

După 30 de etape, Parma este în afara locurilor de play-off. Ocupă locul 9, primul sub linie. Totuşi, poate continua să spere la promovarea în Serie A. Echipa lui Moruţan şi Adrian Rus, Pisa, este pe poziţia a 5-a şi are numai patru puncte în plus. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în AntenaPLAY.

Recomandări
  • Olimpiu Moruțan, monitorizat de un club din Serie A
  • Mijlocașul de la Pisa i-a impresionat pe italieni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și