Închide meniul

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei: „Poate face diferența pe final de campionat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 12:09 / Actualizat: 30 martie 2023, 14:28

Reclamă
Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă asul din mâneca” Parmei: Poate face diferența pe final de campionat!”

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” lui Parmei, în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Fotbalistul român a revenit la antrenamentele Parmei, după o perioada îndelungată în care a fost indisponibil, din cauza mai multor accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Parma se află pe locul 9 din Serie B, cu 41 de puncte obținute, la o lungime în spatele celor de la Palermo, cei care ocupă, în prezent, ultimul loc din play-off.

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei

Jurnaliștii italieni au scris despre faptul că Valentin Mihăilă ar putea să fie un jucător decisiv, pentru Parma, în încercarea de a prinde un loc în play-off-ul din Serie B.

„Antrenorul Fabio Pecchia îi va avea din nou pe Man, Bonny și Charpentier care vor reveni proaspeți după această pauză, mai ales după ce au marcat pentru naționalele lor, dar și pe Mihăilă, care a revenit la antrenamentul de grup.

Înțeleg că poate părea utopic, dar, dacă fotbalistul român născut în 2000 nu se va mai accidenta până la finalul sezonului, îi poate fi de ajutor lui Pecchia.

Reclamă

Antrenorul s-ar putea baza pe încă un jucător capabil să decidă meciuri cu capacitățile sale fizice și tehnice. În ultimii ani, Mihăilă a fost absent prea mult timp din cauza accidentărilor, dar acum, un jucător precum el poate face diferența pe final de campionat”, au scris italienii de la parmalive.com.

În următoarea partidă de campionat, Parma îi va întâlni pe cei de la Palermo. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00, și va putea fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Parma, criticată dur de un fost antrenor, după eşecul cu Como

Parma a fost criticată dur de un fost antrenor al cruciaţilor, Gedeone Carmignani. Fostul campion cu Juventus a atacat decizia de a-l scoate din echipă pe Dennis Man pentru a-l introduce pe Charpentier.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta a fost una dintre schimbările făcute la pauza meciului cu Como, pierdut cu 2-0, de Fabio Pecchia. Antrenorul de 78 de ani susţine că ratarea play-off-ului ar fi un dezastru. Cruciaţii au 11 eşecuri în primele 30 de etape.

„În meciul de la Como, Parma a fost de neprivit. A pierdut prin neprezentare, a fost zero barat. Antrenorii, echipa şi clubul au făcut doi paşi în spate. Limitele ofensive au apărut din nou.

Unele dintre deciziile luate de antrenor nu au convins. De exemplu, decizia de a-l trimite pe Man pe bancă şi de a paria pe Benedyczak şi Charpentier. Ar fi totuşi nedrept să arătăm cu degetul doar doi jucători.

Nu există îmbunătăţiri. 11 eşecuri în 30 de meciuri sunt multe pentru ambiţiile Parmei. Nu există o mentalitate de învingător. Să nu prindă play-off-ul ar fi un dezastru de neînchipuit. Sunt multe lucruri de pus la punct. Noroc cu această pauză, pentru că există timp să resetăm totul”, a spus antrenorul de 78 de ani.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și