Închide meniul

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei: „Poate face diferența pe final de campionat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 12:09 / Actualizat: 30 martie 2023, 14:28

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă asul din mâneca” Parmei: Poate face diferența pe final de campionat!”

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” lui Parmei, în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Fotbalistul român a revenit la antrenamentele Parmei, după o perioada îndelungată în care a fost indisponibil, din cauza mai multor accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Parma se află pe locul 9 din Serie B, cu 41 de puncte obținute, la o lungime în spatele celor de la Palermo, cei care ocupă, în prezent, ultimul loc din play-off.

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei

Jurnaliștii italieni au scris despre faptul că Valentin Mihăilă ar putea să fie un jucător decisiv, pentru Parma, în încercarea de a prinde un loc în play-off-ul din Serie B.

„Antrenorul Fabio Pecchia îi va avea din nou pe Man, Bonny și Charpentier care vor reveni proaspeți după această pauză, mai ales după ce au marcat pentru naționalele lor, dar și pe Mihăilă, care a revenit la antrenamentul de grup.

Înțeleg că poate părea utopic, dar, dacă fotbalistul român născut în 2000 nu se va mai accidenta până la finalul sezonului, îi poate fi de ajutor lui Pecchia.

Reclamă

Antrenorul s-ar putea baza pe încă un jucător capabil să decidă meciuri cu capacitățile sale fizice și tehnice. În ultimii ani, Mihăilă a fost absent prea mult timp din cauza accidentărilor, dar acum, un jucător precum el poate face diferența pe final de campionat”, au scris italienii de la parmalive.com.

În următoarea partidă de campionat, Parma îi va întâlni pe cei de la Palermo. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00, și va putea fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Parma, criticată dur de un fost antrenor, după eşecul cu Como

Parma a fost criticată dur de un fost antrenor al cruciaţilor, Gedeone Carmignani. Fostul campion cu Juventus a atacat decizia de a-l scoate din echipă pe Dennis Man pentru a-l introduce pe Charpentier.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta a fost una dintre schimbările făcute la pauza meciului cu Como, pierdut cu 2-0, de Fabio Pecchia. Antrenorul de 78 de ani susţine că ratarea play-off-ului ar fi un dezastru. Cruciaţii au 11 eşecuri în primele 30 de etape.

„În meciul de la Como, Parma a fost de neprivit. A pierdut prin neprezentare, a fost zero barat. Antrenorii, echipa şi clubul au făcut doi paşi în spate. Limitele ofensive au apărut din nou.

Unele dintre deciziile luate de antrenor nu au convins. De exemplu, decizia de a-l trimite pe Man pe bancă şi de a paria pe Benedyczak şi Charpentier. Ar fi totuşi nedrept să arătăm cu degetul doar doi jucători.

Nu există îmbunătăţiri. 11 eşecuri în 30 de meciuri sunt multe pentru ambiţiile Parmei. Nu există o mentalitate de învingător. Să nu prindă play-off-ul ar fi un dezastru de neînchipuit. Sunt multe lucruri de pus la punct. Noroc cu această pauză, pentru că există timp să resetăm totul”, a spus antrenorul de 78 de ani.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și