Închide meniul
Video

Gala iFight Fea, de la Chişinău, exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00

Publicat: 7 aprilie 2023, 21:09 / Actualizat: 18 iulie 2023, 18:12

Reclamă

Robert Hu Hua Long, luptătorul cu mama româncă şi tata chinez, se bate cu un moldovean în gala iFight Fea

Captură AntenaSport

Gala iFight Fea, de la Chişinău, exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00. Românul Robert Hu Hua Long pleacă la bătaie în Moldova! Rivalul nici nu o să stie ce l-a lovit, promite luptătorul care s-a învoit de la facultate pentru gala cu şase români, care e exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Numele meu înseamnă dragonul Chinei în chineză„, a spus Robert Hu Hua Long.

iFight Fea, de la Chişinău, exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00

Robert Hu Hua Long, luptătorul cu mama româncă şi tata chinez, se va bate cu un moldovean în gala de la Chişinău, care e live şi exclusiv pe AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00.

„Ei se laudă cu pălitura moldovenească, eu mă laud cu lovitura dragonului. Una dintre loviturile mele preferate e o lovitură din întoarcere„, a mai spus Robert Hu Hua Long.

Hua Long şi-a verificat atent buletinul înainte să plece la drum. Chinezul zburător din Voluntari a mai ratat o luptă în Moldova din cauza actelor.

Reclamă

„În acea perioadă, nu am avut buletinul făcut. Am avut buletin provizoriu şi m-au oprit la vamă, m-au întors. M-am întors cu un autocar de de actori„, a mai spus Robert.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și