Închide meniul
Video

Gala iFight Fea, de la Chişinău, exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00

Reclamă

Publicat: 7 aprilie 2023, 21:09 / Actualizat: 18 iulie 2023, 18:12

Robert Hu Hua Long, luptătorul cu mama româncă şi tata chinez, se bate cu un moldovean în gala iFight Fea

Captură AntenaSport

Gala iFight Fea, de la Chişinău, exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00. Românul Robert Hu Hua Long pleacă la bătaie în Moldova! Rivalul nici nu o să stie ce l-a lovit, promite luptătorul care s-a învoit de la facultate pentru gala cu şase români, care e exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Numele meu înseamnă dragonul Chinei în chineză„, a spus Robert Hu Hua Long.

iFight Fea, de la Chişinău, exclusiv în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00

Robert Hu Hua Long, luptătorul cu mama româncă şi tata chinez, se va bate cu un moldovean în gala de la Chişinău, care e live şi exclusiv pe AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 18:00.

„Ei se laudă cu pălitura moldovenească, eu mă laud cu lovitura dragonului. Una dintre loviturile mele preferate e o lovitură din întoarcere„, a mai spus Robert Hu Hua Long.

Hua Long şi-a verificat atent buletinul înainte să plece la drum. Chinezul zburător din Voluntari a mai ratat o luptă în Moldova din cauza actelor.

Reclamă

„În acea perioadă, nu am avut buletinul făcut. Am avut buletin provizoriu şi m-au oprit la vamă, m-au întors. M-am întors cu un autocar de de actori„, a mai spus Robert.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • iFight Fea e sâmbătă, LIVE în AntenaPLAY, de la ora 18:00
  • Românul Robert Hu Hua Long pleacă la bătaie în Moldova

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și