Închide meniul

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Italia după evoluţiile de la Genoa! Ce dezvăluiri le-a făcut românul italienilor: „De aici vine puterea mea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 13:58

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Italia după evoluţiile de la Genoa! Ce dezvăluiri le-a făcut românul italienilor: „De aici vine puterea mea!

Radu Drăguşin, inclus în echipa etapei din Serie B

Radu Drăgușin, într-un meci la Genoa / Profimedia

Radu Drăguşin a fost lăudat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Genoa. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că fundaşul român a devenit piesă de bază la trupa de Serie B, în ciuda faptului că la început, era privit cu scepticism de către fanii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va fi transferat definitiv de Genoa, de la Juventus, la finalul sezonului. Trupa de Serie B îi va achita „Bătrânei Doamne” suma de 4,5 milioane de euro, în schimbul internaţionalului român.

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Italia după evoluţiile de la Genoa

Cotidianul Il Secolo XIX i-a dedicat un întreg articol lui Radu Drăguşin. Jurnaliştii italieni notează faptul că fundaşul central este unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fanii lui Genoa, fiind cel care a bifat cele mai multe minute la Genoa, în acest sezon.

De asemenea, italienii au mai punctat faptul că internaţionalul român conduce apărarea celor de la Genoa, echipă care nu a mai primit gol pe teren propriu de zece runde.

O mare performanță pentru un fotbalist privit cu scepticism de suporteri, având în vedere trecutul său la Sampdoria și unele declarații ale agentului său, dar care și-a câștigat stima și aplauzele prin evoluțiile sale, într-atât încât orice intervenție e acompaniată de murmure de satisfacție. În meciul cu Perugia și-a cimentat un nou rol, lider al defensivei, în centru, în locul suspendatului Vogliacco.

Reclamă

Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară. Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară”, notează cei de la ilsecoloxix.it.

De asemenea, jurnaliştii i-au aflat şi „secretul” lui Radu Drăguşin. Fundaşul român le-a dezvăluit italienilor că puterea lui vine din părul său. De asemenea, internaţionalul român a mai declarat că exersează foarte multe fazele fixe la antrenamente, şi le aplică în timpul partidelor.

„Spun mereu că puterea mea vine de la părul meu. Dincolo de asta sunt fazele fixe exersate la antrenamente, care dau rezultate. Dacă am un obiectiv stagional ca număr marcat de goluri? Unicul pe care mi-l impun e de a ajuta echipa să câștige întotdeauna”, a declarat Radu Drăguşin, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Alberto Gilardino, laude pentru Radu Drăguşin după golul marcat în Genoa – Perugia 2-0

Alberto Gilardino a lansat laude pentru Radu Drăguşin după golul marcat de internaţionalul român în Genoa – Perugia 2-0. Radu Drăguşin a avut o evoluţie perfectă şi a reuşit să marcheze în minutul 69.

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai în formă jucători români din străinătate. Pe lângă siguranţa pe are o dă în defensiva celor de la Genoa, Drăguşin contribuie din plin şi pe fază ofensivă. În partida cu Perugia, internaţionalul român a reuşit să marcheze golul de 2-0, care a adus liniştea pentru echipa antrenată de Alberto Gilardino.

Pentru internaționalul român acesta a fost al patrulea gol al sezonului, el devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „grifonilor”, oferind siguranță în defensivă meci de meci.De altfel, antrenorul celor de la Genoa a lăudat prestaţia internaţionalului român.

”Foarte pozitiv. A acoperit în profunzime la atacurile Perugiei, nu a fost ușor, pentru că cu aceste deschideri trebuia să fugi foarte mult. Riscam să ne întindem și să pierdem mingile venite din linia a doua. Și totuși ne-am descurcat bine”, a spus Alberto Gilardino pentru Tuttomercatoweb.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și