Închide meniul

Alberto Gilardino, laude pentru Radu Drăguşin după golul marcat în Genoa – Perugia 2-0: „Nu a fost uşor, trebuia să fugi foarte mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 9:21

Alberto Gilardino, laude pentru Radu Drăguşin după golul marcat în Genoa – Perugia 2-0: „Nu a fost uşor, trebuia să fugi foarte mult!

Radu Drăguşin a primit laude din partea lui Alberto Gilardino

Profimedia

Alberto Gilardino a lansat laude pentru Radu Drăguşin după golul marcat de internaţionalul român în Genoa – Perugia 2-0. Radu Drăguşin a avut o evoluţie perfectă şi a reuşit să marcheze în minutul 69. Spectacolul din Serie B continuă şi AntenaPLAY şi în prima zi de Paşte cu Ternana – Pisa, de la ora 17:15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai în formă jucători români din străinătate. Pe lângă siguranţa pe are o dă în defensiva celor de la Genoa, Drăguşin contribuie din plin şi pe fază ofensivă. În partida cu Perugia, internaţionalul român a reuşit să marcheze golul de 2-0, care a adus liniştea pentru echipa antrenată de Alberto Gilardino.  Pentru internaționalul român acesta a fost al patrulea gol al sezonului, el devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „grifonilor”, oferind siguranță în defensivă meci de meci.De altfel, antrenorul celor de la Genoa a lăudat prestaţia internaţionalului român.

Alberto Gilardino, laude pentru Radu Drăguşin după golul marcat în Genoa – Perugia 2-0

Foarte pozitiv. A acoperit în profunzime la atacurile Perugiei, nu a fost ușor, pentru că cu aceste deschideri trebuia să fugi foarte mult. Riscam să ne întindem și să pierdem mingile venite din linia a doua. Și totuși ne-am descurcat bine”, a spus Alberto Gilardino pentru Tuttomercatoweb.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să răpmână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Reclamă

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alberto Gilardino a lansat laude pentru Radu Drăguşin
  • Drăguşin a marcat în Genoa – Perugia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și