Închide meniul
VIDEO

Imaginile bucuriei pentru Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial! Momente emoţionante alături de soţie, după ce l-a învins pe Juan Velasco

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 23:57

Reclamă
Imaginile bucuriei pentru Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial! Momente emoţionante alături de soţie, după ce l-a învins pe Juan Velasco

Flavius Biea, moment emoționant după ce l-a învins pe Juan Velasco

Flavius Biea și soția sa / Antena 1

Imaginile bucuriei pentru Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial. Flavius Biea a oferit un moment emoționant după ce l-a învins pe Juan Velasco şi a câştigat centura IBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după finalul luptei fantastice cu Velasco, Flavius Biea a oferit imagini copleşitoare alături de soţia sa, care a venit în ring, lângă noul campion mondial. Cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat şi au oferit imagini emoţionante.

Imaginile bucuriei pentru Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial

Flavius Biea a avut un meci foarte greu în fața lui Juan Velasco, însă  luptătorul român a ieșit învingător. La finalul meciului, Biea a dat frâu liber emoțiilor și a sărit în brațele soției sale, pe care a sărutat-o.

Lupta a avut loc la Sala Sporturilor din Mioveni și a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci.

(n.r.: câştigarea titlului IBA) Ar însemna o oportunitate să atace una dintre cele 4 centuri importante: IBF, WBA, WBC, WBO.

Reclamă

Foarte mulţi campioni au câştigat centura asta.

Noi ne aşteptăm să fie sala plină. E un eveniment organizat şi creat în totalitate la noi, aici”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și