Închide meniul
VIDEO

Momente grele pentru Flavius Biea în meciul cu Juan Velasco! Românul a fost numărat

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 23:14

Momente grele pentru Flavius Biea în meciul cu Juan Velasco! Românul a fost numărat

Momente grele pentru Flavius Biea în meciul cu Juan Velasco

Flavius Biea, în timpul meciului cu Juan Velasco / Antena 1

Momente grele pentru Flavius Biea în meciul cu Juan Velasco! În repriza a 6-a, luptătorul român a fost trimis la podea de argentinian, motiv pentru care a fost numărat de arbitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Biea și Juan Velasco se luptă pentru titlul mondial IBA la categoria mijlocie.

Momente grele pentru Flavius Biea în meciul cu Juan Velasco

În repriza a 6-a, Flavius Biea a fost trimis la podea de un croșeu la cap trimis de Juan Velasco. Luptătorul român s-a ridicat imediat, semn că nu a fost afectat de lovitură, însă arbitrul a fost nevoit să-l numere.

Lupta are loc la Sala Sporturilor din Mioveni și poate fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Reclamă

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

„Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci.

(n.r.: câştigarea titlului IBA) Ar însemna o oportunitate să atace una dintre cele 4 centuri importante: IBF, WBA, WBC, WBO.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte mulţi campioni au câştigat centura asta.

Noi ne aşteptăm să fie sala plină. E un eveniment organizat şi creat în totalitate la noi, aici”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Ce ar reprezenta cucerirea titlului IBA pentru Flavius Biea

În vârstă de 33 de ani, Flavius Biea luptă pentru un titlu mondial. Ar fi cel de al cincilea boxer român care cucereşte un titlu mondial, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Cherecheş a spus că Flavius Biea va mai putea lupta câţiva ani.

„O mai duce 3-4 ani (n.r.: Flavius Biea). Să pregăteşti un meci durează undeva la 10-12 săptămâni, în care sunt restricţii, disciplină. Presiunea vine din primul moment.

Adversarul lui Flavius e un adversar foarte puternic, dar noi ne-am focusat foarte mult pe calităţile lui Flavius, pe ceea ce poate el să dea. Eu cred că adversarul nu o să termine cele 12 reprize, nu pentru că nu e el foarte puternic, ci pentru că Flavius a muncit foarte mult şi eu cred că o să găsească oportunitatea să termine meciul înainte (n.r. de finalul celor 12 reprize).

Flavius e un boxer care nu are limite. Nu l-am auzit o dată să zică ‘E prea greu antrenamentul, nu mai pot’. Aşa e şi în ring. Lui îi place să boxeze, să ofere spectacol, să stea să se bată. În meciul ăsta o să vedem o frecvenţă şi mai mare la braţe. S-a schimbat puţin în modul de abordare a luptei. O să fie un meci cu multe lovituri”, a mai declarat antrenorul lui Flavius Biea în aceeaşi emisiune.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și