Închide meniul
VIDEO

Milan Badelj, gol superb în Frosinone – Genoa, exclusiv în AntenaPLAY! Execuţie din afara careului pentru mijlocaşul croat

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 17:58

Reclamă
Milan Badelj, gol superb în Frosinone – Genoa, exclusiv în AntenaPLAY! Execuţie din afara careului pentru mijlocaşul croat

Milan Badelj, gol superb în Frosinone - Genoa, exclusiv în AntenaPLAY

Milan Badelj, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Milan Badelj a marcat un gol superb în partida dintre Frosinone şi Genoa, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Mijlocaşul croat a deschis scorul cu un şut de excepţie, de la marginea careului, la care portarul gazdelor nu a avut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frosinone şi Genoa consemnează duelul românilor Daniel Boloca şi Radu Drăguşin, ambii find titlurai în partida din etapa a 37-a din Serie B.

Milan Badelj, gol superb în Frosinone – Genoa, exclusiv în AntenaPLAY

În minutul 14 al confruntării dintre Frosinone şi Genoa, Milan Badelj a profitat de o respingere greşită a unui apărător al gazdelor, şi a reuşit să înscrie.

Mijlocaşul croat a preluat în afara careului, la mai bine de 25 de metri de poarta, şi a punctat cu execuţie din voleu, care s-a oprit în vinclul porţii lui Turati. Portarul celor de la Frosinone, liderul din Serie B, nu a avut nicio şansă să pareze execuţia lui Badelj.

Vezi mai jos video cu golul reuşit de Milan Badelj

Reclamă

Milan Badelj a ajuns la două goluri marcate, în ultimele două etape pentru Genoa. Mijlocaşul de 34 de ani a punctat şi în duelul din runda precedentă, cu Ascoli.

Badelj evoluează la Genoa din 2020, atunci când era cumpărat de la Lazio în schimbul sumei de aproximativ 2 milioane de euro. Pe parcursul întregului sezon, croatul de 34 de ani a bifat 27 de meciuri pentru Genoa, marcând două goluri şi oferind o pasă de gol.

Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone – Genoa!

Alberto Gilardino spune că vrea ca echipa sa să câştige şi ultimele două meciuri, deşi şi-a îndeplinit obiectivul de a promova în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o succesiune de mari emoții, nu mi-am dorit niciodată să părăsesc acel stadion sâmbăta trecută. Trebuie să ne gândim la ultimele două jocuri, cele care ne mai rămân pentru a încheia sezonul. Va trebui să o facem în cel mai bun mod posibil”, a spus Alberto Gilardino, conform genoanews1893.it.

Genoa se blindează după promovarea în Serie A! Ce mutări pregăteşte formaţia lui Radu Drăguşin

Genoa se blindează după promovarea în Serie A. După ce s-a asigurat că Radu Drăguşin va rămâne la Genoa, formaţia care tocmai şi-a asigurat promovarea în Serie A pregăteşte şi alte mişcări. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Genoa a rezolvat deja transferurile lui Radu Drăguşin şi Josep Martinez. Ambii au fost extraordinar de importanţi în acest sezon de Serie B.

Drăguşin şi Martinez vor continua la Genoa şi în Serie A. Alături de ei, Genoa doreşte să rezolve şi problema contractelor lui Albert Gudmundsson şi Morten Frendrup, şi ei jucători de bază pentru echipa antrenată de Alberto Gilardino.

Contractele lui Gudmundsson şi Frendrup expiră în iunie 2024, dar Genoa le pregăteşte noi înţelegeri, informează tuttomercatoweb.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și