Închide meniul

Genoa se blindează după promovarea în Serie A! Ce mutări pregăteşte formaţia lui Radu Drăguşin. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 21:10

Genoa se blindează după promovarea în Serie A! Ce mutări pregăteşte formaţia lui Radu Drăguşin. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Genoa se blindează după promovarea în Serie A

Radu Drăguşin a fost jucător de bază pentru Genoa în acest sezon de Serie B / Profimedia Images

Genoa se blindează după promovarea în Serie A. După ce s-a asigurat că Radu Drăguşin va rămâne la Genoa, formaţia care tocmai şi-a asigurat promovarea în Serie A pregăteşte şi alte mişcări. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa a rezolvat deja transferurile lui Radu Drăguşin şi Josep Martinez. Ambii au fost extraordinar de importanţi în acest sezon de Serie B.

Genoa se blindează după promovarea în Serie A!

Drăguşin şi Martinez vor continua la Genoa şi în Serie A. Alături de ei, Genoa doreşte să rezolve şi problema contractelor lui Albert Gudmundsson şi Morten Frendrup, şi ei jucători de bază pentru echipa antrenată de Alberto Gilardino.

Contractele lui Gudmundsson şi Frendrup expiră în iunie 2024, dar Genoa le pregăteşte noi înţelegeri, informează tuttomercatoweb.com.

Atât Gudmundsson, cât şi Frendrup sunt titulari de drept la Genoa.

Reclamă

Ce spune Florin Manea despre Radu Drăguşin

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, e de părere că fundaşul român ar putea fi vândut de Genoa pentru o sumă de peste 40 de milioane de euro.

Condiţia ar fi ca Drăguşin să joace timp de un sezon în Serie A.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

Reclamă 4 / 0/3

E normal să fie cotat aşa la cifrele pe care le are. Genoa are cea mai bună apărare din Serie B. Are cele mai puţine dribilinguri în faţa lui, cele mai multe dueluri aeriene câştigate şi un procentaj de 87 la sută de pase reuşite. Este un jucător care va fi la echipe mari.

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil”, declara Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Genoa a promovat matematic în Serie A!

Genoa a promovat matematic în Serie A cu două etape înainte de final. Echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş şi-au îndeplinit obiectivul şi au dat startul sărbătorii chiar pe teren.

Genoa a reuşit să o învingă pe Ascoli, în etapa a 36-a din Serie B şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Radu Drăguşin a fost titular în victoria cu 2-1. Mattia Bani şi Milan Bedelj au marcat golurile victoriei. Coda a ratat un penalty în minutul 66, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Marsura.

După fluierul final, jucătorii lui Genoa au făcut hora bucuriei pe teren, în faţa fanilor. Au fost momente speciale pe Stadio Luigi Ferraris. „Suntem în Serie A”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al clubului.

Reclamă
Recomandări
  • Genoa pregăteşte noi mutări
  • I-a rezolvat pe Drăguşin şi Martinez şi vrea să prelungească alte înţelegeri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și