Închide meniul

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan! Italienii vor să-l împrumute din nou de la Galatasaray

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 15:54

Reclamă
Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan! Italienii vor să-l împrumute din nou de la Galatasaray

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan, după ce echipa a ratat play-off-ul de promovare în Serie A, ce va fi exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, clubul la care mai joacă Marius Marin şi Adrian Rus nu este dispus să plătească cele 5.5 milioane de euro ce reprezintă clauza pentru un transfer definitiv al lui Olimpiu Moruţan.

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan

Singura variantă la care se gândeşte Pisa este încă un împrumut, tot pe un sezon, de la Galatasaray. Rămâne de văzut dacă turcii vor accepta această variantă, dacă ţinem cont că au existat discuţii despre trecerea mijlocaşului în Serie A, la Atalanta sau Torino.

„Ţinând cont că echipa a ratat promovarea, investiţia nu ar merita. Moruţab are astfel şanse mici să rămână la Pisa după 31 mai, dacă italienii nu o vor convinge pe Galatasaray pentru încă un împrumut”, notează lanazione.it.

Singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB

S-a aflat care este singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB. Mijlocaşul de 24 de ani este transferul de titlu la care visează Gigi Becali, dar şansele de a se întoarce la vicecampioana României sunt infime.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a impresionat în acest sezon din Serie B şi a marcat 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive în 35 de meciuri. A atras atenţia a mai multor cluburi chiar şi din Serie A. Atalanta este una dintre echipele care vor să profite că Pisa nu a prins nici măcar barajul de promovare, care va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

„Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!„, a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul FIFA l-a avertizat pe Gigi Becali că nu îşi permite să îi plătească salariul lui Moruţan, în cazul în care Galatasaray ar accepta să îl împrumute din nou pe mijlocaşul român. Patronul lui FCSB ar fi nevoit să achite 1 milion de euro pe an pentru a-l readuce la echipă pe Moruţan. Este singurul scenariu prin care mutarea ar putea fi realizată.

„(Reporter: Credeţi că ar fi un pas înapoi pentru el revenirea în România?) Nu e nicio vorbă de aşa ceva. Astea sunt invenţii. Moruţan are un salariu de aproape un milion de euro. Credeţi că poate să îi plăteasca un club din România un milion de euro? 900 de mii?„, a precizat impresarul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și