Închide meniul

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan! Italienii vor să-l împrumute din nou de la Galatasaray

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 15:54

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan! Italienii vor să-l împrumute din nou de la Galatasaray

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan, după ce echipa a ratat play-off-ul de promovare în Serie A, ce va fi exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, clubul la care mai joacă Marius Marin şi Adrian Rus nu este dispus să plătească cele 5.5 milioane de euro ce reprezintă clauza pentru un transfer definitiv al lui Olimpiu Moruţan.

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan

Singura variantă la care se gândeşte Pisa este încă un împrumut, tot pe un sezon, de la Galatasaray. Rămâne de văzut dacă turcii vor accepta această variantă, dacă ţinem cont că au existat discuţii despre trecerea mijlocaşului în Serie A, la Atalanta sau Torino.

„Ţinând cont că echipa a ratat promovarea, investiţia nu ar merita. Moruţab are astfel şanse mici să rămână la Pisa după 31 mai, dacă italienii nu o vor convinge pe Galatasaray pentru încă un împrumut”, notează lanazione.it.

Singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB

S-a aflat care este singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB. Mijlocaşul de 24 de ani este transferul de titlu la care visează Gigi Becali, dar şansele de a se întoarce la vicecampioana României sunt infime.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a impresionat în acest sezon din Serie B şi a marcat 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive în 35 de meciuri. A atras atenţia a mai multor cluburi chiar şi din Serie A. Atalanta este una dintre echipele care vor să profite că Pisa nu a prins nici măcar barajul de promovare, care va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

„Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!„, a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul FIFA l-a avertizat pe Gigi Becali că nu îşi permite să îi plătească salariul lui Moruţan, în cazul în care Galatasaray ar accepta să îl împrumute din nou pe mijlocaşul român. Patronul lui FCSB ar fi nevoit să achite 1 milion de euro pe an pentru a-l readuce la echipă pe Moruţan. Este singurul scenariu prin care mutarea ar putea fi realizată.

„(Reporter: Credeţi că ar fi un pas înapoi pentru el revenirea în România?) Nu e nicio vorbă de aşa ceva. Astea sunt invenţii. Moruţan are un salariu de aproape un milion de euro. Credeţi că poate să îi plăteasca un club din România un milion de euro? 900 de mii?„, a precizat impresarul.

Recomandări
  • Olimpiu Moruţan e cotat la 5 milioane de euro
  • Moruţan a marcat 6 goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și