Închide meniul
VIDEO

Scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma 3-2. „Acest penalty e incredibil”

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2023, 9:40

Reclamă
Scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma 3-2. „Acest penalty e incredibil

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ultimul meci

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

E scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în duelul Cagliari – Parma 3-2, în turul semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a criticat dur arbitrajul lui Andrea Colombo. Cruciaţii s-au considerat dezavantajaţi, mai ales la faza penalty-ului comis de Mihăilă, după duelul cu Luvumbo.

Scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma 3-2

„Vreau să o felicit pe Cagliari pentru un meci bun, dar şi Parma a fost excelentă timp de 90 de minute. Suntem total nemulţumiţi de nivelul arbitrajului. Trebuie un arbitraj mult mai bun la un asemenea nivel.

Am plătit pentru situaţii incredibile. Plecăm de aici cu cinci cartonaşe galbene şi cu acest penalty incredibil. Vrem să ştim cum lucrează acest VAR”, a spus directorul sportiv al Parmei, citat de Sky, conform parmalive.com.

Cagliari – Parma 3-2

Parma a condus cu 2-0 încă din minutul 26. Benedyczak a deschis scorul în minutul 10, după o fază superbă creată de trupa la Fabio Pecchia. Ulterior, scorul a fost majorat de Sohm, în minutul 26.

Reclamă

În repriza secundă, Cagliari a prestat un joc mult mai consistent, şi a reuşit să reducă din diferenţă prin Luvumbo, în minutul 68. Lapadula a punctat ulterior în minutul 85, iar Luvumbo a reuşit „dubla” în ultimul minut.

Astfel, trupa lui Claudio Ranieri s-a impus în turul semifinalelor play-off-ului de promovare, revenind fabulos în faţa Parmei. Returul va avea loc pe 3 iunie, pe terenul trupei lui Man şi Mihăilă, de la ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și