Închide meniul

Edi Iordănescu, despre revenirea lui Ianis Hagi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile Euro 2024

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2023, 15:55

Reclamă
Edi Iordănescu, despre revenirea lui Ianis Hagi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile Euro 2024

Edi Iordănescu, despre revenirea lui Ianis Hagi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Hepta

Edi Iordănescu a vorbit despre revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României, pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile Euro 2024. Kosovo – România e pe 16 iunie, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi revine la naţională după ce a lipsit la ultima dublă, cu Andorra şi Belarus. Atunci, Gică Hagi i-a reproşat selecţionerului că nu l-a adus pe Ianis, chiar dacă jucătorul lui Rangers de-abia revenise după lunga acccidentare.

Acum, Ianis poate ajuta România să facă încă un pas spre primul turneu final după o pauză de opt ani. Edi Iordănescu a vorbit şi despre forma arătată recent de Florinel Coman.

Edi Iordănescu, despre revenirea lui Ianis Hagi

„Înainte de orice, vreau ca orice jucător care va fi folosit să se pună în slujba echipei și să dea tot ce are mai bun. (n.r. despre revenirile lui Ianis Hagi și Florinel Coman) Nu aș vrea să mă raportez doar la anumite nume. Sigur că sunt niște reveniri și așteptam de mult să vină, dar cred că fiecare dintre ei va veni cu maximă responsabilitate și entuziasm.

De altfel, aștept de la ei ce aștept de la fiecare jucător în parte, să aducă un plus de valoare, ambiție, orgoliu, personalitate. Sunt elemente care sunt capitale pentru a face performanță. Avem nevoie de grup, ca băieții să pună ce au mai bun în slujba echipei.

Reclamă

Cred că putem ieși bine din această dublă, vrem să obținem cât mai mult din aceste două meciuri. Am acum un grup de jucători mult schimbat în bine, suntem pe drumul cel bun!”, a spus Iordănescu jr., potrivit frf.ro.

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de peste un an

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de mai mult de un an. „Regele” a dezvăluit că ultima discuţie dintre cei doi a avut loc atunci când fiul „Generalului” a devenit selecţionerul României, la începutul lui 2022.

Relaţia dintre Hagi şi Iordănescu s-a deteriorat şi înaintea dublei din preliminariie Euro 2024 cu Andorra şi Belarus, din această primăvară. Hagi a fost scos din minţi de faptul că Ianis nu a prins lotul preliminar.

Reclamă 4 / 0/3

„E tanar şi o să-i treacă. Trebuie să-i treacă, altfel nu e bine. La fotbal se zic multe. (n.r. – Aţi vorbit cu el de când a devenit selecţioner?) La început puţin şi atât. Prin nea Jerry Ganea (n.r. – secundul), să ne vadă.

E ocupat, probabil (n.r. – Edi Iordănescu). Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când, cu Contra, da, cu Daum, da”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și