Închide meniul
Video

Mircea Lucescu, atac fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu: „Ducem lipsă de antrenori de nivelul pretențiilor suporterilor”

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 12:58

Reclamă

Mircea Lucescu a cedat când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua - FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu acordat pe aeroport / AntenaSport

Mircea Lucescu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu şi Emil Săndoi. Asta după ce România s-a chinuit teribil cu Kosovo şi Elveţia, iar România U21 s-a făcut de râs la EURO 2023, unde nu a marcat niciun gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Și Săndoi, și Edi trebuie să facă o analiză foarte serioasă asupra modului în care trebuie să abordeze meciurile internaționale, cu ce stare de spirit, cu ce organizare de joc. Dacă intri pe teren și te gândești, în primul rând, să nu pierzi, e foarte greu să și câștigi.

Mircea Lucescu, atac fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu şi Emil Săndoi

Asta a fost impresia mea. Avem jucători talentați. Numai dacă luăm cele două goluri împotriva Elveției, pasa extraordinară, intervenția lui Mihăilă, se vede că jucătorii noștri au clasă.
Problema este cum îi organizezi pentru a da maximum din ceea ce pot ei. Asta s-a întâmplat și în anii 90, în anii 80, cu Steaua, Dinamo, Craiova, FC Argeș…

Cred că noi încă ducem lipsă de antrenori de nivelul pretențiilor suporterilor noștri și a performanțelor pe care ei vor să le obțină”, a spus Mircea Lucescu, la revenirea în România.

Mircea Lucescu, vehement după evoluţiile României

Declaraţiile lui Lucescu vin după două meciuri de două puncte obţinute de România, 0-0 în Kosovo şi 2-2 în Elveţia. După partida de la Lucerna, oamenii de fotbal din România au făcut praf evoluţia tricolorilor, care 88 de minute au fost dominaţi la toate capitolele. A venit însă dubla miraculoasă a lui Valentin Mihăilă

Reclamă
Reclamă 4

„Am rămas cu aceeaşi impresie cu care au rămas foştii jucători şi ceilalţi specialişti. Rezultatele de la prima echipă sunt bune, dar modul în care au fost obţinute nu este cel mai bun. În fotbal, poţi avea noroc de două-trei ori, dar, cu timpul, pierzi din toate astea.

În schimb, atunci când joci bine, poţi pierde de două-trei ori, dar după aceea începi să câştigi. Avem şanse de calificare, depinde cum vom pregăti meciurile de acasă”, a mai spus Lucescu.

Cum arată clasamentul în grupa României după 4 etape

În celelalte partide din Grupa I, Israelul a reușit să o învingă pe Andorra cu scorul de 2-1, în timp ce selecționata din Belarus a câștigat, pe teren propriu, meciul cu Kosovo, cu scorul de 2-1.

Reclamă

În urma ultimelor rezultate înregistrate, România și-a menținut poziția a 2-a în Grupa I, care este condusă de Elveția, care a rămas pe primul loc, chiar dacă a obținut doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu România.

Clasamentul Grupei I

  • 1. Elveția – 10 puncte
  • 2. România – 8 puncte
  • 3. Israel – 7 puncte
  • 4. Belarus – 3 puncte
  • 5. Kosovo – 3 puncte
  • 6. Andorra – 1 punct

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și