Închide meniul
Video

Mircea Lucescu, despre meciurile României cu Kosovo şi Elveţia: „Modul în care au fost obţinute rezultatele nu este cel mai bun”

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 12:12

Reclamă

Mircea Lucescu, despre meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Lucescu a vorbit despre meciurile României cu Kosovo şi Elveţia, din calificările la EURO 2024. Tricolorii au obţinut două puncte din această dublă, dar nu au impresionat în niciuna din cele două deplasări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modul în care a evoluat România în duelul de la Lucerna a fost criticat de mulţi oameni de fotbal, Gică Popescu fiind cel mai vehement. A fost 2-2 cu Elveţia, într-un meci în care 88 de minute am fost dominaţi copios de gazde, la toate capitolele. A venit însă dubla miraculoasă a lui Valentin Mihăilă. Lucescu susţine că jocul nostru a fost unul slab.

Mircea Lucescu, despre meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

„Am rămas cu aceeaşi impresie cu care au rămas foştii jucători şi ceilalţi specialişti. Rezultatele de la prima echipă sunt bune, dar modul în care au fost obţinute nu este cel mai bun. În fotbal, poţi avea noroc de două-trei ori, dar, cu timpul, pierzi din toate astea.

În schimb, atunci când joci bine, poţi pierde de două-trei ori, dar după aceea începi să câştigi. Avem şanse de calificare, depinde cum vom pregăti meciurile de acasă. Dubla cu Israel.. Israel a făcut nişte paşi foarte importanţi.

A avut şi echipa de tineret calificată. Echipele care joacă în Europa au întotdeauna rezultate. Au investit foarte mult şi ei şi au reuşit să intre în elita fotbalului european. De aceea, nu va fi uşor. Vom vedea.

Reclamă

Părerea mea e că vor trage concluziile juste şi lucrurile se vor schimba şi vom avea o echipă care să se ridice la aşteptările talentului pe care jucătorii noştri îl au”, a spus Mircea Lucescu, la revenirea în România.

Răzvan Burleanu, discurs incredibil după Elveţia – România 2-2

Răzvan Burleanu a avut un discurs incredibil după meciurile naţionalei României din luna iunie. România a obţinut două rezultate de egalitate: 0-0 cu Kosovo şi 2-2 cu Elveţia.

”Elveţia a avut nevoie de 80 de minute ca să ne înscrie două goluri, iar noi am avut nevoie doar de 10 minute. La final contează rezultatul, iar prima reprezentativă a României are nevoie de rezultate”, a spus Răzvan Burleanu în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în grupa României după 4 etape

În celelalte partide din Grupa I, Israelul a reușit să o învingă pe Andorra cu scorul de 2-1, în timp ce selecționata din Belarus a câștigat, pe teren propriu, meciul cu Kosovo, cu scorul de 2-1.

În urma ultimelor rezultate înregistrate, România și-a menținut poziția a 2-a în Grupa I, care este condusă de Elveția, care a rămas pe primul loc, chiar dacă a obținut doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu România.

Clasamentul Grupei I

  • 1. Elveția – 10 puncte
  • 2. România – 8 puncte
  • 3. Israel – 7 puncte
  • 4. Belarus – 3 puncte
  • 5. Kosovo – 3 puncte
  • 6. Andorra – 1 punct

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și