Închide meniul
Video

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Românul, de neoprit

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2023, 15:06 / Actualizat: 26 august 2023, 15:52

Reclamă

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri

Cătălin Chirilă, pregătit de Campionatele Mondiale / Profimedia Images

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul în vârstă de 25 de ani a obţinut en-fanfare calificarea în finală, după ce şi-a distrus concurenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificat deja în finala de la 1000 de metri, care va fi LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 13:01, Chirilă a arătat că traversează o formă de excepţie.

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri

După primii 250 de metri, Cătălin Chirilă avea avans de aproape o jumătate de secundă faţă de principalul său rival, germanul Conrad Scheibner. Campionul nostru a continuat să ia avans şi a încheiat primul, cu timpul de 01:46.861.

Românul a fost urmat, la o distanţă semnificativă, de Scheiber, care a oprit cronometrul la 01:47.994. Calificare în finala A a mai obţinut-o Sergey Yemelyanov, din Kazahstan (01.49.858).

Cătălin Chirilă se va lupta pentru medalia de AUR astăzi, în direct în AntenaPLAY, de la ora 19:08. Este mare favorit la urcarea pe prima treaptă a podiumului din moment ce s-a calificat cu cel mai bun timp în finală. Niciun alt sportiv nu a coborât sub 1:47!

Reclamă

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă, pentru AntenaSport, înainte de a pleca spre Duisburg.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și