Închide meniul
Video

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Românul, de neoprit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2023, 15:06 / Actualizat: 26 august 2023, 15:52

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri

Cătălin Chirilă, pregătit de Campionatele Mondiale / Profimedia Images

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul în vârstă de 25 de ani a obţinut en-fanfare calificarea în finală, după ce şi-a distrus concurenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificat deja în finala de la 1000 de metri, care va fi LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 13:01, Chirilă a arătat că traversează o formă de excepţie.

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri

După primii 250 de metri, Cătălin Chirilă avea avans de aproape o jumătate de secundă faţă de principalul său rival, germanul Conrad Scheibner. Campionul nostru a continuat să ia avans şi a încheiat primul, cu timpul de 01:46.861.

Românul a fost urmat, la o distanţă semnificativă, de Scheiber, care a oprit cronometrul la 01:47.994. Calificare în finala A a mai obţinut-o Sergey Yemelyanov, din Kazahstan (01.49.858).

Cătălin Chirilă se va lupta pentru medalia de AUR astăzi, în direct în AntenaPLAY, de la ora 19:08. Este mare favorit la urcarea pe prima treaptă a podiumului din moment ce s-a calificat cu cel mai bun timp în finală. Niciun alt sportiv nu a coborât sub 1:47!

Reclamă

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă, pentru AntenaSport, înainte de a pleca spre Duisburg.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și