Închide meniul
Video

Neamţul născut în România, Chris Wun, luptă în Glory 89, sâmbătă, exclusiv în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2023, 20:43 / Actualizat: 7 octombrie 2023, 13:06

Reclamă

Neamţul născut în România, Chris Wun, luptă în Glory 89, sâmbătă, exclusiv în AntenaPLAY! Bogdan Stoica, Caliniuc şi The Blitz Gafencu nu sunt singurii români din gala Glory care e sâmbătă, în AntenaPLAY. Nemţii trimit la bătaie un luptător a cărui poveste de viaţă a început în România, la Râşnov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe jumătate român, Chris Wun luptă în Glory pentru Germania. „Mama mea s-a născut în Râşnov. Lângă castelul lui Dracula. Tatăl meu a lucrat în Râşnov, s-au împrietenit, și-au trimis scrisori și pe urmă ea a venit în Germania.

Neamţul născut în România, Chris Wun, luptă în Glory 89, sâmbătă, exclusiv în AntenaPLAY

A lucrat pentru un prieten și așa a cunoscut-o pe mama. Vreau să vizitez castelul și orașul în care s-a născut mama mea”, a spus Wun, pentru Antena Sport.

Chris Wun a fost o singură dată în România, pentru o luptă pe care a câştigat-o. Şi a mâncat româneşte fără să ştie.

„Mama mi-a gătit, dar nu mi-a spus ce este, iar eu am mâncat. Ea găteşte mult”, a mai spus Wun.

Reclamă

La 31 de ani, Chris este instructor în poliţie şi are peste 100 de elevi la sala lui. Kickboxingul îi ocupă tot timpul. Cu fraţii Stoica s-a împrietenit la o gală în Italia.

„Andrei Stoica şi Bogdan Stoica sunt băieți de treabă. Poate o să port şi steagul României, românii sunt oameni minunați”.

Chris Wun va lupta în gala Glory cu Bogdan Stoica şi Badr Hari sâmbătă, în direct în AntenaPLAY, de la ora 20.00.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și