Închide meniul
Video

Belarus – România LIVE VIDEO | „Nu îţi place?!” Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 17:01

Reclamă

Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon

Captură AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO Andrei Burcă a avut un răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazonul de la Budapesta. Belarus – România va fi de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarus – România se va juca pe un gazon oribil, lucru criticat şi de selecţionerul Edi Iordănescu. La antrenamentul oficial, Andrei Burcă a avut un răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă în momentul în care a fost întrebat despre gazon.

Belarus – România LIVE VIDEO  „Nu îţi place?!” Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon

„Nu îţi place?!”, a fost întrebarea la care Andrei Burcă nu a stat pe gânduri. „Perfect! Mai contează gazonul acuma…”, a fost răspuns savuros a lui Andrei Burcă.

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

„Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Reclamă

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Lotul României pentru meciul cu Belarus

Pentru partida cu Belarus, Edi Iordănescu a renunţat la Andrei Borza, Adrian Rus şi Daniel Bîrligea. UEFA a publicat lotul pentru meciul care va avea loc la Budapesta în cursul dimineţii de joi.

PORTARI

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0)

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
Vezi toate știrile
Citește și