Închide meniul
Video

Belarus – România LIVE VIDEO | „Nu îţi place?!” Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 17:01

Reclamă

Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon

Captură AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO Andrei Burcă a avut un răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazonul de la Budapesta. Belarus – România va fi de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarus – România se va juca pe un gazon oribil, lucru criticat şi de selecţionerul Edi Iordănescu. La antrenamentul oficial, Andrei Burcă a avut un răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă în momentul în care a fost întrebat despre gazon.

Belarus – România LIVE VIDEO  „Nu îţi place?!” Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon

„Nu îţi place?!”, a fost întrebarea la care Andrei Burcă nu a stat pe gânduri. „Perfect! Mai contează gazonul acuma…”, a fost răspuns savuros a lui Andrei Burcă.

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

„Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Reclamă

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Lotul României pentru meciul cu Belarus

Pentru partida cu Belarus, Edi Iordănescu a renunţat la Andrei Borza, Adrian Rus şi Daniel Bîrligea. UEFA a publicat lotul pentru meciul care va avea loc la Budapesta în cursul dimineţii de joi.

PORTARI

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0)

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și