Închide meniul

„Se chinuie!” Valentin Mihăilă, analizat în presa din Italia după cinci meciuri ca rezervă la Parma

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 14:11

Reclamă
„Se chinuie! Valentin Mihăilă, analizat în presa din Italia după cinci meciuri ca rezervă la Parma

"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci/ Profimedia

Valentin Mihăilă a fost analizat în presa din Italia, după cinci meciuri ca rezervă la Parma. Fostul portar al „cruciaţilor”, Fernando Orsi, a comentat situaţia internaţionalului român, care traversează o perioadă modestă la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă nu a mai bifat un meci ca titular la Parma, în Serie B, de la finalul lunii septembrie. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, analizat în presa din Italia după cinci meciuri ca rezervă la Parma

Fernando Orsi a declarat că Valentin Mihăilă traversează o perioadă chinuitoare, date fiind minutele puţine bifate. Fostul portar al Parmei este de părere că internaţionalul român are nevoie de mai mult timp, pentru a-şi intra în ritm.

De asemenea, Orsi a avut doar cuvinte de laudă la adresa Parmei, echipă care este pe primul loc în Serie B.

„Da, Mihăilă se chinuie. În același timp, repet: Parma are o structură importantă, așa că, uneori, nu realizezi dacă un jucător întârzie puțin.

Reclamă

Mihăilă, probabil, va avea nevoie de ceva mai mult timp. În realitate, Parma a pierdut foarte puține meciuri, iar asta înseamnă că echipa are un lot important. Chiar dacă un jucător nu joacă foarte bine, înlocuitorii sunt mereu la înălțime”, a declarat Orsi, conform parmalive.com.

Valentin Mihăilă a bifat 12 meciuri la Parma, în acest sezon, două dintre ele fiind în Cupa Italiei. Românul nu a marcat niciun gol, oferind o pasă decisivă la meciul cu Bari, din campionat.

Dennis Man, jucătorul lunii octombrie în Serie B

Dennis Man a fost ales jucătorul lunii octombrie în Serie B! Performanțele atacantului echipei naționale nu au rămas nerăsplătite, iar acesta a primit un cadou senzațional din partea Asociației Fotbaliștilor din Italia!

Reclamă 4 / 0/3

După performanțele din luna octombrie, atacantul echipei naționale a fost desemnat jucătorul lunii în Serie B! Dennis Man a primit aceast titlu după ce a reușit să marcheze 4 goluri în cele 4 partide jucate de Parma, în luna trecută. A înscris câte un gol în poarta celor de la Cremonese și Como și a reușit o „dublă” în duelul cu Ascoli. Singurul duel din luna octombrie în care nu a reușit să marcheze a fost cel cu Venezia, pierdut de „cruciații” lui Fabio Pecchia cu scorul de 2-3.

Pentru această performanță, reprezentanții Asociației Fotbaliștilor din Italia i-au oferit și un cadou. Aceștia i-au făcut un portret fostului jucător de la FCSB, pentru a comemora titlul primit pentru performanța atacantului de la echipa națională.

În momentul de față, jucătorul echipei naționale este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021. La momentul respectiv valora suma de 11 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și