Închide meniul

Dennis Man, jucătorul lunii octombrie în Serie B! Ce cadou a primit românul, după performanța senzațională

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 19:47

Reclamă
Dennis Man, jucătorul lunii octombrie în Serie B! Ce cadou a primit românul, după performanța senzațională

Dennis Man este omul spectacol din Serie B, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY

Dennis Man, după ce a marcat un gol pentru Parma / Profimedia

Dennis Man a fost ales jucătorul lunii octombrie în Serie B! Performanțele atacantului echipei naționale nu au rămas nerăsplătite, iar acesta a primit un cadou senzațional din partea Asociației Fotbaliștilor din Italia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist de la FCSB a avut evoluții excelente în tricoul celor de la Parma, de la startul sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, jucătorul lunii în Serie B! Anunțul făcut de Asociația Fotbaliștilor

După performanțele din luna octombrie, atacantul echipei naționale a fost desemnat jucătorul lunii în Serie B! Dennis Man a primit aceast titlu după ce a reușit să marcheze 4 goluri în cele 4 partide jucate de Parma, în luna trecută. A înscris câte un gol în poarta celor de la Cremonese și Como și a reușit o „dublă” în duelul cu Ascoli. Singurul duel din luna octombrie în care nu a reușit să marcheze a fost cel cu Venezia, pierdut de „cruciații” lui Fabio Pecchia cu scorul de 2-3.

Pentru această performanță, reprezentanții Asociației Fotbaliștilor din Italia i-au oferit și un cadou. Aceștia i-au făcut un portret fostului jucător de la FCSB, pentru a comemora titlul primit pentru performanța atacantului de la echipa națională.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by AIC | Associazione Calciatori (@assocalciatori)

Reclamă

De asemenea, Dennis Man confirmă în tricoul celor de la Parma și în luna noiembrie! De la începutul lunii a jucat un singur meci, cel cu Sudtirol, dar deja a fost decisiv pentru echipa sa și a reușit să marcheze, dar și să ofere o pasă decisivă pentru coechipierii din lotul pregătit de către Fabio Pecchia.

În momentul de față, jucătorul echipei naționale este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021. La momentul respectiv valora suma de 11 milioane de euro.

Forma lui Dennis Man, lăudată de antrenorul de la Parma

După partida cu Sudtirol, antrenorul „cruciaților” din Serie B a vorbit despre forma lui Dennis Man, care, în ultima perioadă, impresionează în tricoul celor de la Parma. Fabio Pecchia s-a declarat fericit de faptul că românul joacă din ce în ce mai bine și l-a dat ca și exemplu pentru ceilalți jucători.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulți jucători au devenit mai buni! În fiecare meci trebuie să ai răbdare, dar uneori este foarte bine să forțăm golul. Sunt foarte fericit în legătură cu Dennis Man. Totuși, aștept ca și ceilalți jucători să se îmbunătățească. Trebuie să îmbunătățim performanțele de la meci la meci, doar în acest mod Parma va deveni mai puternică”, a transmis Fabio Pecchia, potrivit parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și