Închide meniul
Video

Anghel Iordănescu s-a dezlănţuit după golul lui Alibec! S-a bucurat ca un adevărat ultras lângă Burleanu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:15

Reclamă

Anghel Iordănescu s-a dezlănţuit după golul lui Alibec

Captură Antena 1

Anghel Iordănescu s-a dezlănţuit după golul lui Alibec! Tatăl selecţionerului României s-a bucurat ca un adevărat ultras la golul marcat de Denis Alibec în minutul 50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a deschis scorul în minutul 50 al partidei cu Elveţia. Denis Alibec a trimis în poarta elveţienilor din 6 metri, după o recentrare cu capul a lui Olimpiu Moruţan.

Anghel Iordănescu s-a dezlănţuit după golul lui Alibec

Anghel Iordănescu a oferit imagini fabuloase la tribuna oficială. Tatăl lui Edi Iordănescu s-a dezlănţuit ca un adevărat ultras la tribuna oficială, sub privirile lui Răzvan Burleanu.

În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală.

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! În loja Arenei Naționale au fost prezente nume mari din lumea sportului românesc, dar mai ales din lumea fotbalului. Este vorba despre Gică Hagi, Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu, dar și Elisabeta Lipă.

Reclamă

Principalele personalități din lumea fotbalului românesc, care au fost prezente în loja Arenei Naționale, au fost Gică Hagi și Mircea Lucescu. De-a lungul partidei, cele două nume grele din lumea „sportului rege” au comentat evoluția „tricolorilor” care, la pauza meciului se aflau pe prima poziție în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

De asemenea, pe lângă cei doi, în loja oficială se aflau și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și Elisabeta Lipă, fostă canotoare și campioană olimpică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și