Închide meniul

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. A plecat de la Cupa Asiei direct la meciul echipei de club

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 16:41

Reclamă
Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. A plecat de la Cupa Asiei direct la meciul echipei de club

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore

Takumi Minamino / Profimedia

Cazul incredibil al unui japonez, care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. După ce selecționata niponă a fost eliminată dramatic de la Cupa Asiei, jucătorul în cauză a s-a dus direct la echipa de club, acolo unde a fost utilizat de tehnician, fără ca oboseala acestuia să conteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Takumi Minamino, în vârstă de 29 de ani, care a avut parte de un sfârșit de săptămână „de foc”. Sâmbătă a jucat, din minutul 67, în meciul Japoniei cu selecționata din Iran, de la Cupa Asiei, partidă la finalul căreia niponii au fost eliminați de la turneul final, după un 1-2 care a fost exclusiv în AntenaPLAY. Meciul cu Iran a început la ora 15:30, ora României, dar niponul avea să aibă parte de un nou meci, chiar în următoarea zi.

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore

După eliminarea Japoniei, Minamino a mers la echipa de club, AS Monaco și a fost inclus în lot pentru partida cu La Havre, care s-a jucat duminică, începând cu ora 14:00. A fost introdus în minutul 71 al partidei care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Cazul lui Takumi Minamino a intrat în atenția presei internaționale. Jurnaliștii de la RMC Sport s-au arătat revoltați de situația niponului, și au catalogat decizia antrenorului de la AS Monaco drept „o nebunie”.

„E o nebunie! A jucat ieri 25 de minute în Qatar la meciul Japonia – Iran, iar apoi a călătorit la Monaco și a intrat pentru ultimele 20 de minute. Două meciuri în 24 de ore, pe două continente, ținând cont și de dezamăgirea eliminării Japoniei și de oboseala fizică”, a notat sursa citată anterior.

Reclamă

AS Monaco l-a adus pe Minamino de la Liverpool, în 2022, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. De la startul acestui sezon competițional, japonezul a adunat 16 meciuri pentru echipa din Ligue 1, pentru care a marcat 5 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Mijlocașul a jucat în toate cele 5 meciuri de la Cupa Asiei pentru națioanala Japoniei.

Imagini memorabile la Cupa Asiei: jucătorii Iranului au plâns în hohote

Imagini memorabile la Cupa Asiei! Fotbaliştii Iranului au plâns în hohote la finalul partidei cu Japonia (2-1), din sferturile de finală ale competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Iranienii au dat lovitura în al şaselea minut al prelungirilor, după un penalty comis de niponi şi transformat de Alireza Jahanbakhsh. A urmat bucuria nebună după golul marcat.

Dar imaginile spectaculoase au fost surprinse după fluierul de final al partidei, atunci când jucătorii lui Amir Ghalenoei au plâns şi au căzut în genunchi pe gazon.

Momentul a continuat şi în tribune, acolo unde parcă fanilor Iranului nu le venea să creadă ce performanţă au reuşit favoriţii lor, care au ajuns la 16 meciuri fără eşec de când Ghalenoei a fost numit selecţioner, în martie 2023. (VEZI AICI VIDEO)

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și