Închide meniul

Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma! Numele uriaş de pe lista lui Bari

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 17:36

Reclamă
Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma! Numele uriaş de pe lista lui Bari

Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma

George Puşcaş, în timpul unui meci / Profimedia

Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma! Formaţia internaţionalului român şi a jucătorului împrumutat de FCSB a rămas fără antrenor în cursul zilei de luni, după ce Pasquale Marino a fost demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfrângerea la scor de neprezentare de pe terenul lui Palermo din ultima etapă a fost decisivă pentru Marino, care poate fi înlocuit cu un jucător uriaş.

Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma!

Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, citaţi de tuttomercatoweb.com, favoritul pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Bari este Fabbio Cannavaro, fost campion mondial cu Italia şi Balon de Aur în 2006.

Sursa menţionată anterior susţine că cei din conducerea lui Bari s-au întâlnit deja cu Cannavaro şi cele două părţi s-au înţeles asupra salariului. Alături de câştigătorul Balonului de Aur din 2006 va veni şi fratele acestuia, Paolo.

Există însă şi probleme în ceea ce priveşte eventuala numire a lui Fabio Cannavaro pe banca tehnică a celor de la Bari. Fanii echipei nu ar fi deloc de acord cu noul antrenor, considerând că fostul campion mondial este un antrenor cu puţină experienţă. De altfel, rezultatele obţinute sezonul trecut la Benevento nu îi încântă pe fanii lui Bari.

Reclamă

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari!

Marino a lăsat-o pe Bari pe locul 15, cu 27 de puncte strânse în 23 de etape. Echipa se află în acest moment la 5 puncte de Ascoli, formaţie care se află pe loc de baraj, şi la 6 puncte de FeralpisSalo şi Spezia, echipe care se află pe loc retrogradabil.

În ultimul meci cu Pasquale Marino, Bari a pierdut la scor de neprezentare partida de pe terenul lui Palermo.

„SSC Bari anunță că l-a eliberat pe Pasquale Marino din funcția de antrenor al primei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul vrea să îi mulțumească tehnicianului sicilian pentru implicarea și seriozitatea arătată conducerii și îi urează mult succes în cariera profesionistă și nu numai”, a fost anunţul celor de la Bari, pe contul oficial de Instagram.

Dacă Edjouma a ajuns la Bari în vară, sub formă de împrumut de la FCSB, evoluând în 14 partide pentru formaţia din Serie B, George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa în această iarnă şi a bifat trei partide.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și