Închide meniul

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Anunţul oficial al clubului

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 16:34

Reclamă
George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Anunţul oficial al clubului

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari

George Puşcaş şi Malcom Edjouma / Colaj Profimedia

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Echipa internaţionalului român şi a fotbalistului împrumutat de FCSB a anunţat că s-a despărţit de Pasquale Marino, după ultima înfrângere suferită în Serie B, campionat transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marino o lasă pe Bari pe locul 15, cu 27 de puncte strânse în 23 de etape. Echipa se află în acest moment la 5 puncte de Ascoli, formaţie care se află pe loc de baraj, şi la 6 puncte de FeralpisSalo şi Spezia, echipe care se află pe loc retrogradabil.

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari!

În ultimul meci cu Pasquale Marino, Bari a pierdut la scor de neprezentare partida de pe terenul lui Palermo.

„SSC Bari anunță că l-a eliberat pe Pasquale Marino din funcția de antrenor al primei echipe.

Clubul vrea să îi mulțumească tehnicianului sicilian pentru implicarea și seriozitatea arătată conducerii și îi urează mult succes în cariera profesionistă și nu numai”, a fost anunţul celor de la Bari, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by SSC Bari (@sscalciobari)

Dacă Edjouma a ajuns la Bari în vară, sub formă de împrumut de la FCSB, evoluând în 14 partide pentru formaţia din Serie B, George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa în această iarnă şi a bifat trei partide.

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari

George Puşcaş a început ca titular duelul cu formaţia lui Ionuţ Nedelcearu. Atacantul naţionalei României a prestat un joc modest, fiind schimbat în minutul 66.

Reclamă 4 / 0/3

Italienii nu l-au menajat pe internaţionalul român, după prestaţia din înfrângerea echipei sale: „Prestație anonimă”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Şi antrenorul celor de la Bari a oferit declaraţii despre forma lui George Puşcaş. Acesta a transmis că atacantul are nevoie de timp pentru a se adapta.

„Unii jucători trebuie să-şi găsească cea mai bună formă. De la Kallon, până la Lulic şi Puşcaş”, a transmis Pasquale Marino, conform sursei citate mai sus.

De cealaltă parte, Ionuţ Nedelcearu a prestat un joc solid, fiind titular în duelul cu Bari. Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, acordându-i cea mai mare notă: „Fizic de netrecut, nu a ratat nicio intervenție”, a mai notat sursa citat anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și