Închide meniul
VIDEO

Ratare monumentală în Parma – Pisa! Atacantul oaspeților nu a reușit să înscrie cu poarta goală și s-a prăbușit pe teren

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 16:24

Reclamă
Ratare monumentală în Parma – Pisa! Atacantul oaspeților nu a reușit să înscrie cu poarta goală și s-a prăbușit pe teren

Ratare momumentală în Parma - Pisa

Torregrossa, după ratarea monumentală din Parma - Pisa / Profimedia

Ratare monumentală în Parma – Pisa! Echipa lui Marius Marin a ratat o ocazie uluitoare de a deschide scorul în prima parte a primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Parma și Pisa reprezintă un duel din etapa cu numărul 25 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Ratare monumentală în Parma – Pisa

În minutul 22 al duelului dintre Parma și Pisa, oaspeții au creat o fază de atac deosebit de periculoasă, la poarta lui Chichizola. Balonul a fost trimis în careu, iar Valotti a reluat balonul și l-a trimis în fața porții.

Portarul Parmei a fost prins pe picior greșit, iar mingea a ajuns la Torregrossa. Totuși, atacantul lui Pisa a lovit greșit balonul care a ajuns, în cele din urmă, pe lângă poarta „cruciaților”.

După această ratare, atacantul oaspeților s-a prăbușit pe teren, cu mâinile în cap. În cele din urmă, Torregrossa a fost schimbat la pauză, iar în locul lui a intrat Bonfanti.

Reclamă

În acest sezon, atacantul de 31 de ani a reușit să marcheze un singur gol în Serie B, în cele 12 partide jucate. Se întâmpla într-un meci cu Spezia, din luna ianuarie. Totuși, la momentul respectiv, adversarii Pisei se impuneau cu scorul de 3-2.

În cele din urmă, scorul a fost deschis în minutul 25, de Benedyczak. Replica oaspeților avea să vină în minutul 35, prin Valoti. (VEZI AICI GOLURILE MARCATE ÎN PRIMA REPRIZĂ).

Dennis Man are o nouă poreclă în Italia!

Prestaţiile foarte bune ale internaţionalului român i-au impresionat pe italieni. Man este cel mai bun dribleur din Serie B, campionat care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În urma unui sezon foarte bun făcut în tricoul liderului Parma, care are şanse uriaşe de promovare în Serie A, Dennis Man a fost poreclit „acrobatul”, potrivit parmalive.com.

Aceeaşi sursă precizează şi faptul că Dennis Man este şi cel mai bun dribleur din Serie B. Atacantul român a reuşit în acest sezon 49 de driblinguri, mai multe decât orice alt jucător din al doilea eşalon fotbalistic al Italiei.

Parma este lider în Serie B, cu 51 de puncte, după 24 de etape. Echipa românilor Man şi Mihăilă are 51 de puncte, la 5 puncte deasupra celor de la Cremonese, echipa de pe locul al doilea.

Etapa trecută, Parma s-a impus pe terenul celor de la Cittadella, cu 2-1. Acum, liderul din Serie B se pregăteşte pentru duelul cu Pisa de pe teren propriu. Meciul este sâmbătă, de la ora 15:00, LIVE în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și