Închide meniul
VIDEO

Ratare monumentală în Parma – Pisa! Atacantul oaspeților nu a reușit să înscrie cu poarta goală și s-a prăbușit pe teren

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 16:24

Ratare monumentală în Parma – Pisa! Atacantul oaspeților nu a reușit să înscrie cu poarta goală și s-a prăbușit pe teren

Ratare momumentală în Parma - Pisa

Torregrossa, după ratarea monumentală din Parma - Pisa / Profimedia

Ratare monumentală în Parma – Pisa! Echipa lui Marius Marin a ratat o ocazie uluitoare de a deschide scorul în prima parte a primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Parma și Pisa reprezintă un duel din etapa cu numărul 25 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Ratare monumentală în Parma – Pisa

În minutul 22 al duelului dintre Parma și Pisa, oaspeții au creat o fază de atac deosebit de periculoasă, la poarta lui Chichizola. Balonul a fost trimis în careu, iar Valotti a reluat balonul și l-a trimis în fața porții.

Portarul Parmei a fost prins pe picior greșit, iar mingea a ajuns la Torregrossa. Totuși, atacantul lui Pisa a lovit greșit balonul care a ajuns, în cele din urmă, pe lângă poarta „cruciaților”.

După această ratare, atacantul oaspeților s-a prăbușit pe teren, cu mâinile în cap. În cele din urmă, Torregrossa a fost schimbat la pauză, iar în locul lui a intrat Bonfanti.

Reclamă

În acest sezon, atacantul de 31 de ani a reușit să marcheze un singur gol în Serie B, în cele 12 partide jucate. Se întâmpla într-un meci cu Spezia, din luna ianuarie. Totuși, la momentul respectiv, adversarii Pisei se impuneau cu scorul de 3-2.

În cele din urmă, scorul a fost deschis în minutul 25, de Benedyczak. Replica oaspeților avea să vină în minutul 35, prin Valoti. (VEZI AICI GOLURILE MARCATE ÎN PRIMA REPRIZĂ).

Dennis Man are o nouă poreclă în Italia!

Prestaţiile foarte bune ale internaţionalului român i-au impresionat pe italieni. Man este cel mai bun dribleur din Serie B, campionat care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În urma unui sezon foarte bun făcut în tricoul liderului Parma, care are şanse uriaşe de promovare în Serie A, Dennis Man a fost poreclit „acrobatul”, potrivit parmalive.com.

Aceeaşi sursă precizează şi faptul că Dennis Man este şi cel mai bun dribleur din Serie B. Atacantul român a reuşit în acest sezon 49 de driblinguri, mai multe decât orice alt jucător din al doilea eşalon fotbalistic al Italiei.

Parma este lider în Serie B, cu 51 de puncte, după 24 de etape. Echipa românilor Man şi Mihăilă are 51 de puncte, la 5 puncte deasupra celor de la Cremonese, echipa de pe locul al doilea.

Etapa trecută, Parma s-a impus pe terenul celor de la Cittadella, cu 2-1. Acum, liderul din Serie B se pregăteşte pentru duelul cu Pisa de pe teren propriu. Meciul este sâmbătă, de la ora 15:00, LIVE în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și