Închide meniul
Video

Dan Petrescu a primit un gol de cascadorii râsului în Liga Campionilor Asiei! Gafă uriaşă comisă de portarul lui Jeonbuk

Alex Masgras Publicat: 20 februarie 2024, 12:49

Reclamă

Dan Petrescu a primit un gol de cascadorii râsului în Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu, în timpul meciului Pohang - Jeonbuk / Captură Antena Sport

Dan Petrescu a primit un gol de cascadorii râsului în Liga Campionilor Asiei! Jeonbuk, echipa pregătită de antrenorul român, dispută meciul retur din optimile Ligii Campionilor Asiei pe terenul celor de la Pohang Steelers. Partida este LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk s-a impus în partida tur cu 2-0, dar returul nu a început deloc bine pentru echipa lui Petrescu. Pe o ploaie torenţială, Pohang a deschis scorul în minutul 12, după o gafă uriaşă a portarului Jeong-Hoon Kim.

Dan Petrescu a primit un gol de cascadorii râsului în Liga Campionilor Asiei!

Gazdele au deschis scorul prin Park Chan-Yong, care a şutat de la aproximativ 30 de metri. Traiectoria şutul trimis de Park l-a păcălit pe portarul echipei lui Dan Petrescu. Kim a încercat să prindă balonul, dar acesta s-a dus direct în poartă.

Gafa portarului o poate costa pe Jeonbuk. Echipa lui Dan Petrescu îşi asigurase un avantaj de două goluri după succesul din partida tur, dar golul înscris de Pohang a schimbat datele problemei în meciul tur.

Înainte de această „dublă”, cele două formații au venit din perioada de pregătire, având în vedere că sezonul din Coreea de Sud s-a încheiat în luna decembrie.

Reclamă

Meciul dintre Pohang şi Jeonbuk este LIVE în AntenaPLAY

Echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, a încheiat play-off-ul din campionatul intern pe poziția a 4-a, cu 57 de puncte după 38 de partide jucate. De cealaltă parte, adversarii din Liga Campionilor Asiei, Pohang Steelers, s-au clasat pe locul 2, cu 64 de puncte.

Campionatul sud-coreean a fost câștigat de cei de la Ulsan, cu 76 de puncte, la 12 lungimi diferență de locul al 2-lea.

Înainte de această „dublă”, cele două formații s-au întâlnit pentru ultima oară în cadrul Cupei din Coreea de Sud. Atunci, Pohang învingea echipa lui Dan Petrescu cu scorul de 4-2.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și