Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucători calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Show în faţa fanilor

Dan Roșu Publicat: 20 februarie 2024, 16:06 / Actualizat: 21 februarie 2024, 14:18

Reclamă
Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucători calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Show în faţa fanilor

Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucătorii lui Jeonbuk calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Dan Petrescu, alături de echipa sa

Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucători calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Echipa sa a obţinut un egal, 1-1, pe terenul lui Pohang Steelers, de ajuns pentru accederea în sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au condus cu 1-0 şi au ratat şansa unui 2-0, care ar fi egalat rezultatul din tur. S-a făcut însă 1-1, după reuşita lui Jeong Tae-Wook, din minutul 76, care i-a adus liniştea Bursucului.

Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucători calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Finalul partidei din Coreea de Sus l-a găsit pe Dan Petrescu îl culmea fericirii. Antrenorul român a mers alături de jucători în faţa peluzei unde se aflau fanii săi.

Petrescu a sărit şi a cântat alături de fotbaliştii lui Jeonbuk. Echipa Bursucului se va duela în sferturile de finală cu învingătoarea dintre lsan Hyundai şi japonezii de la Ventforet Kofu.

Dan Petrescu, în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Jeonbuk Hyundai, antrenată de Dan Petrescu, a remizat, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Pohang Steelers, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei.

Reclamă

Pentru Jeonbuk a marcat Jeong Tae-Wook, în minutul 76, iar pentru Pohang a înscris Park Chan-Yong, în minutul 12.

În tur, Jeonbuk s-a impus, scor 2-0.

La ediţia trecută a competiţiei, Jeonbuk a ajuns până în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și