Închide meniul

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024. Ce speranţe are fostul internaţional

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 19:38

Reclamă
Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024. Ce speranţe are fostul internaţional

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024. Componentul Generaţiei de Aur este optimist înaintea turneului final care va avea loc în Germania şi este convins că jucătorii lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu este încrezător, mai ales după ce tricolorii au încheiat pe primul loc grupa din preliminarii.

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024

Fostul mare jucător al României l-a lăudat şi pe Edi Iordănescu pentru că a reuşit să creeze un nucleu important la echipa naţională:

„Generaţia actuală a ajuns la un nivel foarte bun şi sunt mândru că echipa noastră participă la un turneu final şi noi să fim implicaţi direct cu sufletul. Sunt fericit, Edi Iordănescu a făcut o treabă foarte bună, avem un nucleu important de jucători care a ajuns la un nivel foarte bun. Am terminat grupa pe primul loc, neînvinşi, sper ca la ora startului turneului final să fie la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment.

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre documentarul cu Generaţia de Aur, dar şi despre evenimentul de la finalul lunii mai, atunci când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur:

Reclamă

„Nu mi-am propus obiectivul acesta, sunt foarte fericit că acest documentar a ieşit. Retrăim momentele deosebite, speciale, din SUA. Avem cei mai importanţi antrenori din fotbalul românesc, începând cu Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu…persoane care au făcut istorie.

Vor veni trei din cei patru copii la eveniment. Mă bucur că s-a realizat, un proiect de suflet, e o poveste frumoasă pentru noi”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Florinel Coman şi Darius Olaru, obiective măreţe înainte de EURO 2024

Florinel Coman a dezvăluit că primul pas spre un traseu bun al României la EURO 2024 va fi o victorie în primul meci din grupă, meci în care România urmează să se dueleze cu echipa care se va califica la turneul final din play-off. Vedeta celor de la FCSB a transmis că grupa „tricolorilor” este una accesibilă, fiind cu gândul doar la victorii.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă gândesc la turneul final. E un vis realizabil să ridicăm trofeul, primul pas este să începem cu o victorie. Important e debutul.

(n.r. cum ar fi să câștige România EURO 2024) Ne gândim foarte departe, dar în viitor, cu un proiect bine pus la punct și cu copiii care vin din spate, e posibil. Grupa noastră e grea, dar accesibilă. Mă gândesc să câștigăm meciurile, dacă marchez, e un plus”, a declarat Florinel Coman.

De asemenea, şi Darius Olaru a oferit declaraţii, mărturisind că visează să joace alături de România în semifinalele Campionatului European din vară.

„Nu m-am gândit acum 3 ani că voi fi așa aproape de acest trofeu. Aș lua pas cu pas. Să ieșim din grupă. Visez la o semifinală. În 2016 eram probabil încă la juniori, nu visam să fiu aici, în această postură, aproape de acest trofeu”, a transmis şi Darius Olaru.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și