Închide meniul
Video

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO: „Trebuie să câştigăm grupa!”

Publicat: 4 aprilie 2024, 20:38 / Actualizat: 6 mai 2024, 18:59

Reclamă

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO

Naţionala de fotbal feminin/ AntenaSport

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO. Massimo Pedrazzini e gata să fie primul selecţioner care califică naţionala de fotbal fete la un turneu final. De data asta, rivalele României din drumul spre EURO nu sunt unele de speriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionalele României, doi ani la rând la EURO. Dupa calificarea de senzaţie a băieţilor la Europeanul din vara asta, fetele au o şansa istorică să meargă la EURO 2025, în Elveţia. Româncele sunt în grupă cu Armenia, Bulgaria si Kazahstan, iar italianul Massimo Pedrazzini este noul selecţioner.

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO

„(N.r. Să strângă românii bani de bilete pentru Elveţia de pe acum?) Suntem toţi la acelaşi nivel. Nu e un outsider, ne jucăm şansele noastre 100%. Să strângă bani de bilete, noi avem nevoie de suportul lor”, a declarat Massimo Pedrazzini.

„Pare o grupă accesibilă, într-adevăr şi sperăm să câştigăm grupa”, a spus şi Ştefania Vătafu.

„Să realizăm că suntem sub tricolor, să dăm tot şi să calificăm şi noi România la Euro”, a declarat Antonia Bratu.

Reclamă

Ar fi primul turneu final din istorie pentru româncele de la fotbal.

Clar ne dorim să avem rezultate pozitive şi să scoatem maximul din această grupă„, a spus Adina Borodi.

Să o luam pas cu pas, să câştigăm grupa şi apoi vedem”, a declarat Ioana Bortan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și