Închide meniul
Video

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO: „Trebuie să câştigăm grupa!”

Publicat: 4 aprilie 2024, 20:38 / Actualizat: 6 mai 2024, 18:59

Reclamă

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO

Naţionala de fotbal feminin/ AntenaSport

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO. Massimo Pedrazzini e gata să fie primul selecţioner care califică naţionala de fotbal fete la un turneu final. De data asta, rivalele României din drumul spre EURO nu sunt unele de speriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionalele României, doi ani la rând la EURO. Dupa calificarea de senzaţie a băieţilor la Europeanul din vara asta, fetele au o şansa istorică să meargă la EURO 2025, în Elveţia. Româncele sunt în grupă cu Armenia, Bulgaria si Kazahstan, iar italianul Massimo Pedrazzini este noul selecţioner.

Naţionala de fotbal feminin are o şansă istorică de a merge la EURO

„(N.r. Să strângă românii bani de bilete pentru Elveţia de pe acum?) Suntem toţi la acelaşi nivel. Nu e un outsider, ne jucăm şansele noastre 100%. Să strângă bani de bilete, noi avem nevoie de suportul lor”, a declarat Massimo Pedrazzini.

„Pare o grupă accesibilă, într-adevăr şi sperăm să câştigăm grupa”, a spus şi Ştefania Vătafu.

„Să realizăm că suntem sub tricolor, să dăm tot şi să calificăm şi noi România la Euro”, a declarat Antonia Bratu.

Reclamă

Ar fi primul turneu final din istorie pentru româncele de la fotbal.

Clar ne dorim să avem rezultate pozitive şi să scoatem maximul din această grupă„, a spus Adina Borodi.

Să o luam pas cu pas, să câştigăm grupa şi apoi vedem”, a declarat Ioana Bortan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și