Închide meniul

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 11:24

Reclamă
Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho

Colaj Profimedia

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho. Preşedinte Federaţiei Române de Fotbal a stat pe rândul din faţa celor doi mari antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a oferit o nouă imagine memorabilă, chiar la meciul de deschidere de la EURO dintre Germania şi Scoţia. Şeful FRF a avut parte de o companie selectă.

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho

Burleanu a primit bilete lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho. Cei doi tehnicieni au stat unul lângă altul, în timp ce preşedintele FRF a luat loc pe rândul din faţă. Nu este pentru prima dată când Răzvan Burleanu a apărut lângă marile staruri din fotbal. La Campionatul Mondial din Qatar, Burleanu le-a ţinut companie lui Roberto Carlos şi Cafu. De asemenea, Burleanu a fost văzut şi lângă Nasser Al-Khelaifi, preşedintele celor de la PSG.

Răzvan Burleanu a făcut o vâlvă cu imaginea în care a apărut alături de Roberto Carlos, Ronaldo, Cafu şi Kaka. Burleanu spune că îi cunoaşte şi a făcut o afirmaţie incredibilă. Le-a fost lector în cadrul programului „Master for International Players”.

Cu câțiva dintre ai au o relație foarte apropiată, pe unii dintre ei i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector iar ei au fost studenți. Și am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Sivla. Dar și deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă

Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, spunea Răzvan Burleanu la acel moment.

Germania – Scoţia 5-1! Nemţii au făcut spectacol la EURO 2024

Meciul Germania – Scoţia 5-1, primul duel de la EURO 2024, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Germania, ţara gazdă, a jucat în meciul de deschidere de la Campionatul European cu Scoţia, într-un duel care contează pentru Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Emre Can au marcat pentru naţionala antrenată de Julian Nagelsmann. Rudiger şi-a dat autogol în minutul 87. Scoţienii au punctat astfel, cu noroc, pe tabelă.

Reclamă

Germania: Neuer – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstaedt – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan (căpitan), Wirtz – Havertz

Selecţioner: Julian Nagelsmann.

Scoţia: Gunn – Hendry, Porteous, Tierney – Ralston, McGregor, McGinn, A. Robertson (căpitan) – McTominay, Christie – Che Adams

Selecţioner: Steve Clark.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și