Închide meniul

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 11:24

Reclamă
Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho

Colaj Profimedia

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho. Preşedinte Federaţiei Române de Fotbal a stat pe rândul din faţa celor doi mari antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a oferit o nouă imagine memorabilă, chiar la meciul de deschidere de la EURO dintre Germania şi Scoţia. Şeful FRF a avut parte de o companie selectă.

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho

Burleanu a primit bilete lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho. Cei doi tehnicieni au stat unul lângă altul, în timp ce preşedintele FRF a luat loc pe rândul din faţă. Nu este pentru prima dată când Răzvan Burleanu a apărut lângă marile staruri din fotbal. La Campionatul Mondial din Qatar, Burleanu le-a ţinut companie lui Roberto Carlos şi Cafu. De asemenea, Burleanu a fost văzut şi lângă Nasser Al-Khelaifi, preşedintele celor de la PSG.

Răzvan Burleanu a făcut o vâlvă cu imaginea în care a apărut alături de Roberto Carlos, Ronaldo, Cafu şi Kaka. Burleanu spune că îi cunoaşte şi a făcut o afirmaţie incredibilă. Le-a fost lector în cadrul programului „Master for International Players”.

Cu câțiva dintre ai au o relație foarte apropiată, pe unii dintre ei i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector iar ei au fost studenți. Și am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Sivla. Dar și deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4

Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, spunea Răzvan Burleanu la acel moment.

Germania – Scoţia 5-1! Nemţii au făcut spectacol la EURO 2024

Meciul Germania – Scoţia 5-1, primul duel de la EURO 2024, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Germania, ţara gazdă, a jucat în meciul de deschidere de la Campionatul European cu Scoţia, într-un duel care contează pentru Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Emre Can au marcat pentru naţionala antrenată de Julian Nagelsmann. Rudiger şi-a dat autogol în minutul 87. Scoţienii au punctat astfel, cu noroc, pe tabelă.

Reclamă

Germania: Neuer – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstaedt – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan (căpitan), Wirtz – Havertz

Selecţioner: Julian Nagelsmann.

Scoţia: Gunn – Hendry, Porteous, Tierney – Ralston, McGregor, McGinn, A. Robertson (căpitan) – McTominay, Christie – Che Adams

Selecţioner: Steve Clark.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și