Închide meniul

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 9:49

Reclamă
Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține tricolorii”

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Jucătorii României, în meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024 / Profimedia Images

Se cunoaște suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina, de la EURO 2024. În cazul unui rezultat pozitiv în meciul de debut de la EURO 2024, ”tricolorii” își pot rotunji serios conturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Ucraina, primul duel din Grupa E de la EURO 2024, se va juca astăzi, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024

În cazul unei victorii cu Ucraina, România va încasa suma de un milion de euro. În cazul unui rezultat de egalitate în grupă, „tricolorii” vor obține 500.000 de euro.

Până în prezent, România a câștigat deja din partea UEFA suma de 9,25 milioane de euro, pentru participarea la Campionatul European din Germania. Această sumă poate crește pe parcurs, în funcție de rezultatele obținute de „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Dacă va reuși să treacă de grupe și să se califice în optimi, România va câștiga suma de 1,5 milioane de euro, iar o eventuală calificare în sferturi le-ar aduce „tricolorilor” în conturi 2,5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

România va debuta contra Ucrainei la EURO 2024, iar pe 22 iunie va juca cu Belgia. În ultimul meci al grupei, care se va disputa pe 16 iunie, „tricolorii” vor înfrunta Slovacia.

Echipa României pentru meciul cu Ucraina: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguş, Coman

Echipa probabilă a Ucrainei: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Stepanenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina

Edi Iordănescu a transmis un mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale a prefațat partida cu selecționata din Ucraina, care se va juca azi.

„Se apropie debutul nostru la un turneu final, resimţit cu multă bucurie şi cu multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit, pe care l-am creat şi-l merităm. Este şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a repreznta aşa cum trebuie ţara.

Ne dorim, asta o spun cu toată convingerea, ca mâine şi pe tot parcursul turneului final să facem ca românii să se regăsească în echipa naţională, să-i reprezinte echipa naţională. Mâine pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate.

(N.r. Ce mesaj transmite suporterilor) Înainte de orice, am simţit deja foarte multă căldură din partea fanilor. Eu îmi doresc ca prin tot ce facem la acest turneu final să dăm un nou început fotbalului românesc. Suporterilor români le promit ce le-am mai promis şi în alte rânduri. Acest grup va da totul. Indiferent de momentele prin care trecem, întâlnim cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, echipa va da totul, se va pune în luptă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom avea o poziţie foarte serioasă, avem calea noastră”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Ucraina.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și