Închide meniul

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 9:49

Reclamă
Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține tricolorii”

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Jucătorii României, în meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024 / Profimedia Images

Se cunoaște suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina, de la EURO 2024. În cazul unui rezultat pozitiv în meciul de debut de la EURO 2024, ”tricolorii” își pot rotunji serios conturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Ucraina, primul duel din Grupa E de la EURO 2024, se va juca astăzi, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024

În cazul unei victorii cu Ucraina, România va încasa suma de un milion de euro. În cazul unui rezultat de egalitate în grupă, „tricolorii” vor obține 500.000 de euro.

Până în prezent, România a câștigat deja din partea UEFA suma de 9,25 milioane de euro, pentru participarea la Campionatul European din Germania. Această sumă poate crește pe parcurs, în funcție de rezultatele obținute de „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Dacă va reuși să treacă de grupe și să se califice în optimi, România va câștiga suma de 1,5 milioane de euro, iar o eventuală calificare în sferturi le-ar aduce „tricolorilor” în conturi 2,5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

România va debuta contra Ucrainei la EURO 2024, iar pe 22 iunie va juca cu Belgia. În ultimul meci al grupei, care se va disputa pe 16 iunie, „tricolorii” vor înfrunta Slovacia.

Echipa României pentru meciul cu Ucraina: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguş, Coman

Echipa probabilă a Ucrainei: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Stepanenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina

Edi Iordănescu a transmis un mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale a prefațat partida cu selecționata din Ucraina, care se va juca azi.

„Se apropie debutul nostru la un turneu final, resimţit cu multă bucurie şi cu multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit, pe care l-am creat şi-l merităm. Este şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a repreznta aşa cum trebuie ţara.

Ne dorim, asta o spun cu toată convingerea, ca mâine şi pe tot parcursul turneului final să facem ca românii să se regăsească în echipa naţională, să-i reprezinte echipa naţională. Mâine pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate.

(N.r. Ce mesaj transmite suporterilor) Înainte de orice, am simţit deja foarte multă căldură din partea fanilor. Eu îmi doresc ca prin tot ce facem la acest turneu final să dăm un nou început fotbalului românesc. Suporterilor români le promit ce le-am mai promis şi în alte rânduri. Acest grup va da totul. Indiferent de momentele prin care trecem, întâlnim cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, echipa va da totul, se va pune în luptă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom avea o poziţie foarte serioasă, avem calea noastră”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Ucraina.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și