Închide meniul

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 17:21

Reclamă
A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat de UEFA! Delegare „de lux pentru Felix Zwayer

A arbitrat România - Olanda, iar acum a fost "premiat" de UEFA!

Felix Zwayer / Profimedia

Centralul care a arbitrat România – Olanda a fost „premiat” de UEFA! Germanul Felix Zwayer va arbitra semifinala de la EURO 2024 dintre Anglia şi Olanda, care se va disputa miercuri seara la Dortmund, scrie DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 43 de ani, Zwayer va conduce o brigadă de arbitri formată în totalitate din germani, care îi include pe asistenţii Stefan Lupp şi Marco Achmuller, plus arbitrul VAR Bastian Dankert.

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA!

Va fi a doua oară când Zwayer va „fluiera” un meci al Olandei la acest turneu, după ce a făcut-o şi în partida batavilor contra României, din optimi, încheiată cu scorul de 3-0 pentru olandezi, notează agerpres.ro.

În urma eliminării tricolorilor, prestația lui Zwayer a fost criticată dur. Germanul a luat o serie de decizii controversate, care au creat un val uriaș de reacții.

Înainte de fazele eliminatorii, Zwayer a arbitrat la EURO 2024 meciurile Italia – Albania (2-1) şi Portugalia – Turcia (3-0), din faza grupelor.

Reclamă
Reclamă

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

Spaniolii de la archivovar.es, un site care analizează arbitrajul, nu au fost impresionaţi de modul în care Zwayer a condus meciul României, mai ales că ar fi trebuit să aibă, la prima vedere, un meci relativ uşor de condus.

Germanul a primit nota 4 pentru prestaţia sa, singura notă mai mică din optimile de finală fiind cea a lui Michael Oliver, din meciul Germania – Danemarca, atunci când a fost notat cu 3,5.

„Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

Reclamă

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii de la archivovar.es.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

17:05

Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele de start

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

16:55

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gestul incredibil al unui antrenor

16:35

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB! Încă un jucător, trimis acasă de la naţională

16:30

„Sânge rece!” Cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului cu Juventus: „A fost foarte dificil”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal
Citește și