Închide meniul

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 17:21

Reclamă
A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat de UEFA! Delegare „de lux pentru Felix Zwayer

A arbitrat România - Olanda, iar acum a fost "premiat" de UEFA!

Felix Zwayer / Profimedia

Centralul care a arbitrat România – Olanda a fost „premiat” de UEFA! Germanul Felix Zwayer va arbitra semifinala de la EURO 2024 dintre Anglia şi Olanda, care se va disputa miercuri seara la Dortmund, scrie DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 43 de ani, Zwayer va conduce o brigadă de arbitri formată în totalitate din germani, care îi include pe asistenţii Stefan Lupp şi Marco Achmuller, plus arbitrul VAR Bastian Dankert.

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA!

Va fi a doua oară când Zwayer va „fluiera” un meci al Olandei la acest turneu, după ce a făcut-o şi în partida batavilor contra României, din optimi, încheiată cu scorul de 3-0 pentru olandezi, notează agerpres.ro.

În urma eliminării tricolorilor, prestația lui Zwayer a fost criticată dur. Germanul a luat o serie de decizii controversate, care au creat un val uriaș de reacții.

Înainte de fazele eliminatorii, Zwayer a arbitrat la EURO 2024 meciurile Italia – Albania (2-1) şi Portugalia – Turcia (3-0), din faza grupelor.

Reclamă
Reclamă

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

Spaniolii de la archivovar.es, un site care analizează arbitrajul, nu au fost impresionaţi de modul în care Zwayer a condus meciul României, mai ales că ar fi trebuit să aibă, la prima vedere, un meci relativ uşor de condus.

Germanul a primit nota 4 pentru prestaţia sa, singura notă mai mică din optimile de finală fiind cea a lui Michael Oliver, din meciul Germania – Danemarca, atunci când a fost notat cu 3,5.

„Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

Reclamă

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii de la archivovar.es.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:17

VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă pentru supremaţie, în AntenaPLAY

11:55

Florin Prunea a făcut-o praf pe Rangers pentru cum s-a comportat cu Ianis Hagi: „Nu mă aşteptam! Cel mai jos nivel”

11:48

Adrian Mutu a criticat transferurile de la Rapid! Jucătorii luaţi la ţintă: „Sub aşteptări / Investiţie eşuată!”

11:35

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK

11:23

CFR Cluj – Poli Iaşi, LIVE TEXT, 19:00! Clujenii lui Dan Petrescu, fără victorie de trei etape! Echipele probabile

10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și