Închide meniul

România s-a calificat în finala probei de patru rame feminin de la Jocurile Olimpice 2024!

Publicat: 28 iulie 2024, 14:24

Reclamă
România s-a calificat în finala probei de patru rame feminin de la Jocurile Olimpice 2024!

România s-a calificat în finala probei de patru rame feminin de la Jocurile Olimpice 2024!

Echipajul feminin de 4 rame / Profimedia Images

România s-a calificat în finala probei de patru rame feminin de la Jocurile Olimpice 2024! Echipajul format din Amalia Bereş, Maria Rusu, Maria Lehaci şi Adriana Adam s-a clasat pe locul doi în seria doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul român a obţinut timpul de şase minute, 44 de secunde şi 55 de sutimi. Primul loc a fost ocupat de echipajul Ţărilor de Jos.

România s-a calificat în finala probei de patru rame feminin de la Jocurile Olimpice 2024!

Echipajul român s-a calificat în finală cu al treilea timp din serii, după Marea Britanie şi Ţările de Jos, relatează news.ro.

Totodată, canotoarele Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen au obţinut o calificare de senzaţie în semifinale la dublu vâsle după ce şi-au câştigat seria.

România a fost urmată în seria sa de SUA şi Peru. Tot la canotaj, echipajul de dublu rame masculin (M2-), format din Florin Arteni şi Florin Lehaci, s-a clasat pe locul 2 în seria sa, asigurându-şi calificarea directă în semifinale.

Reclamă
Reclamă 4

România e în semifinale şi la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Româncele Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel s-au calificat fără emoţii în semifinalele probei feminine de dublu rame feminin. Ele au câştigat detaşat a doua serie.

Vrînceanu şi Anghel au fost cronometrate cu timpul de 7 min 24 sec 27/100, fiind urmate la circa patru secunde de echipajul irlandez (7:28.22).

Primele trei echipaje din fiecare serie se califică în semifinale, restul urmând să ia startul în recalificări. Semifinalele probei sunt programate pe 31 iulie (11:54).

Reclamă

 

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

17:40

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au ratat calificarea în semifinale la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

17:12

Avertisment pentru David Popovici, înaintea probei de la 100 de metri liber. Kyle Charlmers, timp fabulos în finala de ştafetă

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și