Închide meniul
Foto

DJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție. Drama prin care a ajuns să treacă

Publicat: 29 iulie 2024, 19:54

Reclamă
DJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție. Drama prin care a ajuns să treacă

DJ Barbara Butch a participat la "Cina cea de Taină" și acum a depus plângere la poliție

DJ Barbara Butch, în timpul festivității de deschidere a JO 2024 / Colaj Instagram

DJ Barbara Butch a participat la controversata „Cina cea de Taină”, de la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, și acum a depus plângere la poliție împotriva hărţuirii cibernetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DJ Barbara Butch a anunţat, luni, că a cerut ajutorul polițiștilor. Ea a declarat pe Instagram că a fost ”ţinta unei noi hărţuiri cibernetice – deosebit de violentă” de la prestaţia sa.

DJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție

Ameninţată cu moartea, tortura şi violul, ea a fost, de asemenea, ţinta a numeroase insulte antisemite, homofobe, sexiste şi legate de greutatea sa”, se arată într-un comunicat al avocatului ei, potrivit news.ro.

Activista feministă şi lesbiană s-a declarat ”extrem de onorată că a putut lua parte la ceremonia de deschidere” în timpul secţiunii intitulate „Festivity”, care a început cu o imagine a unui grup la masă, printre care mai multe travestite celebre (Nicky Doll, Paloma şi Piche, recunoscută după barba sa blondă), în care unii au spus că au văzut o reprezentare a „Cinei cea de Taină”.

Deşi iniţial am decis să nu vorbesc pentru a-i lăsa pe hateri să se calmeze, mesajele pe care le primesc sunt din ce în ce mai extreme. Toate acestea pentru că am avut şansa de a reprezenta diversitatea ţării mele prin artă şi muzică, alături de alţi artişti şi interpreţi pe care îi admir”, a afirmat Barbara Butch, în vârstă de 43 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Orice ar spune unii oameni, eu exist. Nu mi-a fost niciodată ruşine de ceea ce sunt şi îmi asum responsabilitatea pentru tot – inclusiv pentru alegerile mele artistice. Toată viaţa mea am refuzat să fiu o victimă: nu voi tăcea. Nu mă tem de cei care se ascund în spatele unui ecran sau al unui pseudonim pentru a-şi vărsa ura şi frustrările. Mă voi lupta cu ei fără să tremur vreodată”, a subliniat artista.

Primul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină”

Primul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină” de la deschiderea Jocurilor Olimpice este C Spire.

Compania de tehnologie și telecomunicații din SUA, care are sediul în Mississippi, a anunţat că îşi va retrage toate reclamele de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Reclamă

C Spire sprijină sportivii care au muncit atât de mult pentru a fi parte a Jocurilor Olimpice. Cu toate acestea, nu vrem să fim părtași la batjocura și descrierea inacceptabilă a unui moment sacru precum «Cina cea de taină», motiv pentru care ne retragem reclamele de la Jocurile Olimpice”, a transmis C Spire, într-un comunicat.

Decizia a fost luată de către Suzy Hays, CEO-ul şi fondatorul companiei de tehnologie din SUA.

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa

Ion Ţiriac a avut un derapaj după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, având o reacţie la adresa Parisului, despre care a spus că este „cu travestiții, cu homosexualii”.

Pe de altă parte, miliardarul român s-a bucurat teribil pentru Nadia Comăneci, care a purtat flacăra olimpică, alături de alte trei nume uriaşe, Rafael Nadal, Carl Lewis şi Serena Williams.

Cei mai reprezentativi 4 atleți care sunt în lumea asta. M-a bucurat foarte mult Nadia, dar m-am bucurat și mai mult de Nadal! Pentru că o merită. Au fost cei 4 care au reprezentat (n.r. – Rafael Nadal, Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis au traversat toți Sena în aceeași barcă la ceremonia de deschidere a JO). Nu vorbesc de Zidane, care este reprezentantul Franței.

Cât despre organizare, o treabă nouă, foarte diferită, ăsta este Parisul zilei de astăzi, cu travestiții, cu homosexualii, o realitate care ne-a făcut să vedem aceste dansuri. Probabil că cele 18 miliarde de euro – cât au costat aceste Jocuri Olimpice – probabil că le merită, din punct de vedere economic, nici jumătate nu cred că vor recupera, dar au făcut o treabă ca francezii. Să sperăm că noi o să facem o treabă „ca românii” și ne întoarcem cu bucurie acasă”, a spus Ţiriac, citat de sport.ro.

Va câştiga David Popovici o medalie şi la 100 de metri liber?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:45 30 iul.

„Simțiți presiunea?” Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0: „Sunt foarte frustrat! Nu există scuze!”

0:18 30 iul.

Cristi Săpunaru a dezvăluit ce discuție a purtat cu Neil Lennon: „Asta mi-a explicat!”. Ultimatum după Petrolul – Rapid 1-0

23:55

Petrolul – Rapid 1-0. Neil Lennon rămâne fără victorie în Liga 1. Start dezastruos pentru giuleşteni

23:55

Foto„Şi-a făcut datoria!” Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur de la Jocurile Olimpice

23:50

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice 2024, după AURUL cucerit de David Popovici

23:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici ia startul la 100 de metri

1 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici a câştigat medalia de AUR! Samara şi Ionescu, eliminaţi 2 FotoPrimul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură” 3 David Popovici e CAMPION OLIMPIC! A câştigat medalia de AUR la 200 de metri liber de Ziua Imnului Naţional. Fenomenală cursă 4 Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024 5 Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?” 6 Russell, ce păcat! Opinia lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Belgiei
Citește și